CHP Seçim bürosu önünde yapılan mitinge, CHP Genel Sekreteri Behlun Tamaylıgil, CHP İl Başkanı Mevlüt Karpuz, CHP Kadın Kolları Başkanı Deniz İndibi Çelik, CHP Karapınar İlçe Başkanı Mustafa Yazgan ve ilçe teşkilatı, CHP Karapınar Beilediye Başkan Adayı Eczacı Ahmet Sezer ve meclis aday üyeleri, . Karapınar Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Başkan ve Üyeleri ile çok sayıda vatandaş topluluğu katıldı.

CHP Karapınar Belediye Başkan Adayı Eczacı Ahmet Sezer halka hitap ederek, projelerini anlattı ve İnsana değer veren bir belediyecilik anlayışı ile hizmet edeceğini, İlçenin ürettiği bütün mamülleri işleyip, Karapınar kendi ürettiğini kendi işleyerek ekonomisine kazandıracaktır. Vatandaşın yaptığı gibi besicilik yapmayıp, vatandaşın yapmadığı çalışmaları yapacaklarını ve vatandaşa önder ve öncü olacaklarını açıkladı. Üç dört başlı bir Belediye Başkanı olmayacağını da sözlerine ekleyen Sezer’in konuşması dinleyiciler tarafından sık sık alkışlandı.

CHP Genel Sekreteri Behlun Tamaylıgil Karapınar’da AK Parti hükümeti ve Başbabakan Recep Tayyip Erdoğan’a yüklendi.

Yolsuzluğa ve hırsızlığa son vereceklerini söyleyen CHP Genel Sekreter Tamaylıgil,” 30 Mart’ta yerel seçimleri kazanacağız. Daha sonra genel seçimleri kazanacağız. CHP iktidara geliyor. Ülkemizde iktidarın çarpıklıkları var. Bu iktidarın başında ancak Recep Tayyip Erdoğan gibi birisi durur. Yasakları, yolsuzluğu çözeceğiz diye geldiler rezil oldular. Bu kulların haklarını yiyemeyecekler. Adalet hesap sormazsa ilahi adalet hesap soracak” dedi.

CHP’li olmanın çok önemli olduğunu belirten Tamaylıgil” Bizim partimiz otel lobilerinde kurulmadı. Bizim partimiz istiklal savaşı kahramanı, bağımsızlık mücadelesinin önderi Mustafa Kemal’in kurduğu bir partidir. Bağımsızlık ve Cumhuriyet mücadelesinin en ön safında yer alan partimiz bu ülkeye demokrasiyi getiren ve devrimler gerçekleştiren bir partidir. AK Parti’yi siyasi tahinden sileceğiz. Hayrı ve şerri unutan AK Parti aynaya bakmalıdır. Gerçi aynaya bakacak yüzleri yoktur. Aynaya baktıklarında yolsuzluk ve hırsızlık gözükecektir. İnsan yaşamında 2 şeyi çok önemlidir. Birisi hasiyet diğeri de şahsiyettir. Bunlar olmazsa sonun gelmiş demektir” Dedi.

Çiftçiliğin bitirildiğini de söyleyen Tamaylıgil,” Eskiden hasat zamanı düğünle yapılırdı. Ancak şimdi hasat kesat hale geldi. Mazot gübre fiyatları uçtu. Buğday, mısır, meyve ithal edilir hale geldi. Çiftçimiz dışarıya mahkûm edildi” diye konuşmasını tamamladı.

Çoşku ile karşılanan CHP Genel sekteri Tamaylıgil’i kalabalık bir araç konvoyu karşıladı.

Seçim otobüsünden halka seslenen Tamayligil, CHP’den Karapınar Belediye Başkan Adayları Ahmet Sezer’e destek istedi.