Meclis Üyesi Ayhan Aygüneş Karaarslan, Karapınar gelişmekte olan bir ilçemiz. Karapınar'da ki bütün değişim ve gelişimlerden belediye meclis üyesi olarak bilgilenebilmem ve halkın içerisinde gezerek insanlarımızın isteklerini dinlemek en doğal hakkım olması nedeniyle ziyaretlerimi devam ettireceğim. İlçemiz sosyal, ekonomik, imar ve şehircilik açısından gelişmesiyle, tarım ve hayvancılık alanında da ilerleme göstermesiyle adından söz ettiren bir ilçe konumunda olması bizleri son derece sevindirmektedir.
Karapınar'da son zamanlarda çok güzel işyerleri açılmak suretiyle ilçemiz insanlarının aileleriyle gidebileceği ve misafirlerini ağırlamak için götürebileceği nezih, ferah işyeri ve cafelerin açılmasıyla, kafe kültürünün arttığını söyleyen Aygüneş Karaarslan, bu ziyaretlerim içerisinde ilçede faaliyet gösteren basın kuruluşlarını da ziyaret edeceğim. Bu ziyaretlerim arasında Yeşilpınar Gazetesini de ziyaret ederek, Yeşilpınar Gazetesi Fahri Muhabiri Musa Ceyhan ile İlçemizde ki gelişmeleri ve sorunlarını konuşarak ve kendim için çok faydalı sohbet etme fırsatım oldu.
Karapınar Belediye Meclis Üyesi olarak, İlçeye hizmet veren, ilçenin gelişim ve değişimine katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Belediye Başkanı Mehmet Yaka ve Belediye Meclis Üyelerimizin uyumu çevre ilçelerine örnek teşkil etmektedir. Toplum yararına yapılacak bütün olumlu işlerde bizlerde körü körüne muhalefet yapmayarak katkı vermekteyiz. Burada bizlerle uyumlu bir şekilde çalışan Belediye Başkanı Mehmet Yaka'ya ve diğer meclis üyelerimize de teşekkür ediyorum. Başkan Yaka, bizlerin önerilerine, duygu ve düşüncelerimize önem vermekte ve bizleri dinleme nezaketini göstermektedir. Bu takdire şayan uyumumuzun devam etmesini ve ilçemiz menfaatine olan güzel hizmetlere imza atmayı gönülden arzu etmekteyim."dedi
CHP Belediye Meclis Üyesi Ayhan Aygüneş Karaarslan'ın işyerlerine yapmış olduğu ziyaretlerde CHP Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Döndü Çoban eşlik ettiği görüldü.