AK Parti İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarete Belediye Başkanı Mehmet Yaka, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin, Başkan Yardımcısı Halil Aker, Belediye Meclis Üyelerinden Mustafa Kurum, Mustafa Köklüsoy, Erol Parlak, Necati Kardaş, Şenel Küçükdurmuş ve AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Başkan Yaka, AK Parti İlçe Başkanlığına atanan Yusuf Zengin ve Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar diledi. Başkan Yaka, 2014’te göreve geldikleri günden bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan bahsederek; “Kurucu liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ilk günkü aşkla, azim ve kararlılıkla memleketimize hizmet etme noktasında teşkilatımızla uyum içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Rabbim, birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde AK kadrolarla şehrimize, ülkemize, milletimize hizmet etmeyi sürdürmemizi nasip etsin hep birlikte daha iyiye daha güzele inşallah. Almış olduğunuz bu bayrağı daha yükseklere taşıyacağınıza sonuna kadar inanıyoruz. Bu vesileyle İlçe Başkanımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerine yeni görevlerinin kendilerine, İlçemize ve Partimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

AK Parti Karapınar İlçe Başkanı Yusuf Zengin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Yaka ve Belediye Meclis Üyelerine teşekkür etti. Gönlümüz bir, yolumuz bir ve davamız bir. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Karapınar’a hizmet aşklarının olduğunu belirten Başkan Zengin; “Ben bu güzel dileklerinizden dolayı kendim ve yönetim kurulu üyelerim adına teşekkür ediyorum. İnşallah birlikte hayırlı hizmetlerde bulunacağız. Hizmet ehli olarak birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizin her türlü sorunu üzerinde gerekli olan çalışmaları yapacağız. AK Parti ve Karapınar için bir ve beraber olarak çalışmalara devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.