Kim engelledi biliyor musunuz Recep Tayyip Erdoğan.

Bir taraftan Irak’ın kuzeyinde bir devlet kuracaklar, bir taraftan Afrin’de bir terör merkezi oluşturacaklar. Türkiye’yi Ortadoğu’dan, gönül coğrafyamızdan uzaklaştıracaklar, bizi siyasi yollarımızdan uzaklaştıracaklar. Ama bunu becerebildiler mi, neden beceremediler.

Türkiye ve Recep Tayyip Erdoğan dünyaya bir not bıraktı, insanlığa bir not bıraktı. Ey dünya dedi, bu coğrafyada bizden habersiz, bizim içinde olmadığımız bir oyun kurmaya çalışırsanız buna müsaade etmeyiz. Ve yakamızdan düştüler mi? Hayır düşmediler, hemen ekonomik saldırılara başladılar. Döviz operasyonları, acaba yerel seçim geliyor, hükümeti, cumhur ittifakını biraz zayıflatabiliriz. Ondan sonra 4,5 yıl seçim yok. Geçtiğimiz 7 yıl gibi bunların anasından emdiği sütü burnunda n getirebilir miyiz diye bir planının içerisine girdiler. Arkasında Amerika var, Avrupa var, Türkiye’nin ilerlemesini istemeyenler var. On yıllardır bu hikayeyi böyle yürütüyorlar. On yıllardır bizi küçümseyenlere, bizi hakir görenlere, sizin oyunuzla bu ülkede iktidar olabilirsiniz ama muktedir olamazsınız diyenlere dediniz ki, biz bugün hem iktidarız hem de muktediriz dediniz” şeklinde konuştu.

BANA ÇOK KIZIYORLAR, SERT KONUŞUYORUM DİYE, SERT Mİ KONUŞUYORUM”

Bakan Süleyman Soylu şunları söyledi: “Bana çok kızıyorlar, sert konuşuyorum diye, sert mi konuşuyorum. Ne demişim, kadın kalkıp diyecek ki ‘Ben sırtımı PYD’ye, YPG’ye dayadım’, ne yapacağız, bunun sırtını mı sıvazlayacağız. Aferin iyi dedin mi diyeceğiz. Ben de ona bir söz söylemişim. Yanlış mı söylemişim. Şimdi sana dört tane duvar verdik, hangisini istersen sırtını daya. Bunların milletvekilleri, ben bunlara milletvekili demiyorum, başkaları farklı düşünüyor olabilirler. Bunlar bu aziz milletin milletvekili olamazlar. Bunlar PKK’nın, terörün vekilidir, Kandil’in robotudur. İnsanlıktan nasibini almamış haysiyet düşkünleridir. Kendi başlarına karar verebilecek bir tek kabiliyetleri söz konusu değildir. Ne yapacaklar. APO’nun İmralı’dan serbest bırakılması için İstanbul’dan bu PKK’nın vekilleri yürüyüş yapacaklarmış. Nereye, 15 vilayet ardından Diyarbakır’a gideceklermiş. Kötü bir laf mı söylemişim. Dediğimiz açık ve net, ‘Ulan sizi yürüten adam değildir.” İstanbul’da otelden çıktılar iki metre ötede şapa oturtturduk” dedi.Mitingde AK parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta,AK aprti Konya Milletvekilleri Ahmet Sorgun,Halil Etyemez, Tahir Akyürek, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Uğur Altay, MHP Konya İl Başkanı Av Murat Çiçek. Ülkü Ocakları İl Başkanı Mustafa Taha Çini, Ak parti Karapınar ilçe Başkanı Nadi Tartan, MHP ilçe başkanı Ercan Alp, Emirgazi Belediye başkanı Nuri Şen Koçak ile vatandaşlar katıldı.