“Bu gün burada 7 Aralık 2014 Pazar günü yapılacak olan Adalet Kalkınma Partisi Karapınar İlçe kongresinde AK Parti İlçe Başkanlığına aday adaylığımı resmen açıklamış bulunmaktayım.

Genç, dinamik, siyaset yapmayı seven ve ülkeme, ilçeme hizmet etmeyi amaçlamış birisiyim.

Adalet Kalkınma Partisine gönül verdiğim ve hizmet ettiğim partimin İlçe Başkanlığına aday adayı olduğumu açıklıyorum.

AK Parti İlçe Başkanlığı görevi bana verildiği takdirde Adalet Kalkınma Partisi Genel Merkezi ve İl Yönetimi ile birlikte hareket ederek daha iyi hizmetleri Karapınar’a kazandırmak için bütün gayretimle çalışacağını söyleyen Gülbahar, hedefim Karapınar’ı her alanda gelişebilmesi için en üst seviyelere taşımaktır.

AK Parti Karapınar İlçe Başkanlığı aday adaylığımın Karapınar’a, halkımıza şimdiden hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum”dedi

Ali Gülbahar’ın Özgeçmişi

1984 Karapınar doğumlu olup, İlkokulu Mehmet Akif Ersoy okulunda, Ortaokul ve Liseyi Karapınar İbrahim Gündüz Anadolu Lisesinde tamamladı.

2005 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Toprak ve Bitki Besleme Bölümünden mezun oldu.

Askerlik görevini Ankara’da tamamladı.

İş hayatına 2010 yılında kurduğu Gülbahar toprak, bitki analiz laboratuarı, tarım ürünleri ve mühendislik şirketinde hem ticari, hem mühendislik faaliyetlerini sürdürmekte olduğunu belirten Gülbahar, Bu 4 yılda Karapınar’da gelişen tarım ve hayvancılık dalının gelişmesi için bütün gayret ve çabaları göstermekte olduğunu da belirtti.