100.Yıl Kurtay tesislerinde yapılan kahvaltı programına Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, AK Parti Karapınar İlçe Başkanı Mehmet Yaka, parti yönetimi, Belde Belediye Başkanları ile Merkez, Belde ve Köy muhtarları katıldı.

AK Parti Karapınar İlçe Başkanı Mehmet Yaka, iktidarları döneminde ilçeye önemli yatırımları kazandırdıklarını söyledi.

Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu ise Büyükşehir yasası hakkında muhtarlara açıklama yaptı.

Başkan Mugayıtoğlu, köylerimize daha iyi hizmet üretmek adına yapılan bu değişikliğin faydalı olacağını düşünüyoruz. Karapınar Belediyesi olarak mahallelere dönüşecek olan beldelerimize önümüzdeki günlerden itibaren bir takım çalışmalar yürüteceğiz. Bu yasa ile köylerimiz daha modern ve yaşanılır hale gelecektir” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Prof Dr Cem Zorlu ise AK partinin Türkiye de olduğu gibi Karapınar’da da önemli yatırımlar ile insan hayatına olumlu etki yaptığını söyledi.

Prof Zorlu,” Karapınar’da eğitim, sağlık ve ulaşım alanlarında çok önemli hizmetlere imza attık. Önümüzdeki seçimlerde Karapınar da başkanlığı büyük farkla almanın hesaplarını yapıyoruz. Çünkü Karapınar insanı yapılan hizmetleri takdir etmesini bilir. Yerel yönetimler bazında ve hükümet nezdinde önemli hizmetler yapılmıştır.” Diye konuştu.