AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi İlçe Koordinatörü Fuat Kunduracı, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Kaymakam Oğuz Cem Murat’ı makamında ziyaret ederek gündeme dair değerlendirmelerde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam  Oğuz Cem Murat , Milletvekili Ahmet Sorgun’a, Belediye Başkanı Mehmet Yaka’ya ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun buradan Belediye Başkanı Mehmet Yaka’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarete  AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi İlçe Koordinatörü Fuat Kunduracı, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Sinan Gümüşsoy katıldı.

Karapınar’a dair güncel konuların konuşulduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yaka Milletvekili Sorgun ve beraberindeki heyeti Karapınar Belediyesi’nde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek Karapınar için el birliğiyle çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Milletvekili Ahmet Sorgun ise Başkan Yaka’ya kendisine gösterdiği ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Konya Milletvekili Sorgun ve Başkan Yaka, Kunduracı ile birlikte AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin ve Yönetim Kurulu Üyelerini,Gençlik Kolları Başkanı Sinan Gümüşsoy’u, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Taşpınar’ı ve Gençlik ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyelerini AK Parti İlçe Teşkilat Binası’nda ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Zengin, Ahmet Sorgun’a, Mehmet Yaka’ya ve  Fuat Kunduracı’ya teşekkür etti.

Ziyaret sonrasında Başkan Yaka, Zengin, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun’a el dokuması hediye takdiminde bulundular.

Sorgun ve beraberindeki heyet buradan  tedavi görmekte olan Emekli Memur  Mustafa Sezer'i evinde ziyaret ederek şifa dileklerinde bulundular.

Daha sonra   Ziraat Mühendisi Ufuk Gençer'in işyeri açılışına katılarak hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Devamında Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ergün, hakim ve savcıları Adliye binasında ziyaret ettiler.

Devamında İlçemizde  kurulu olan GES Karapınar Elektrik Santralini ziyaret ederek İnşaat Şefi Davut Deniz Gürcü ile istişarelerde bulundular.

Heyet son olarak Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek Muhtarlar ile bir araya geldiler.