AK Parti Konya Milletvekili Av. Gülay Samancıyı Karapınar’da AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yaka, Parti Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, Karapınar İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Horoz ile birlikte karşıladılar. Karapınar AK Parti İlçe Teşkilatı binasında, partililerle sohbet eden Milletvekili Gülay Samancı, parti binasında basına kapalı partililerle toplantı yaparak İlçenin sorunlarını dinledi.

Konya Milletvekili Av. Gülay Samancı ve beraberinde gelen heyete AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yaka, Karapınar İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Horoz, Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, AK Parti Yönetim Kurulu Üyelerinden Harita Mühendisi Emre Özsoy, Nadi Tartan, Turgay Erkol, İzzettin Mavi, Mustafa Kemal Gök eşlik ederek Karapınar’a bağlı Yeşilyurt Beldesine bağlı Salur mahallesine birlikte gelindi. Yeşilyurt Beldesinde AK Parti Belde Başkanı Ömer Sağlamer ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Av. Gülay Samancı vatandaşların istek ve şikâyetlerini dinledi. Vatandaşlardan Ünal Günay, hayvancılık ve süt destekleri ile ilgili isteklerini anlattı, İhsan Duruer isimli emekli imam çevre temizliği ile ilgili şikâyetini iletti. Vatandaşlardan bir kişi 6 yıldır hacca gitmek için beklediğini ve hacca gitmek için kolaylık sağlanmasını istedi. Tekerlekli sandalyeye mahkûm engelli Yaşar Yalçındağ engelli maaşının biran önce eline geçmesi için işlemlerin hızlandırılmasını istedi, Hasta ziyaretleri, ev ziyaretlerinde bulunduktan sonra Yeşilyurt beldesinde kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen Konya Milletvekili Av. Gülay Samancı ve beraberindeki heyet vatandaşların istek ve taleplerini, sorunlarını dinledi ve Esnaflardan Bakkal Bayram Aykaç ve Eşi Gülhan Aykaç Milletvekili Samancı ve beraberindeki heyete Yeşilyurt beldesinde yetişen Sarımsak hediye ederek, sarımsaklarının ülke çapında tanınması için yardımcı olunmasını istedi. Lösemi hastası Sınıkçı Emin Özenli ziyaret edildi. Milletvekili Samancı bayanlarla ve vatandaşlarla ve çocuklarla fotoğraf çektirdi ve çocuklara şeker ikramında bulunarak sohbet etti. Vatandaşlara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür konuşması yaptı.

Yeşilyurt beldesinden heyetle birlikte Kayalı Beldesine hareket edildi. Kayalı Beldesi AK Parti Belde Başkanı Mehmet Ünver ve vatandaşlar tarafından karşılanan Samancı ve beraberindeki heyet, Kayalı Beldesinde bir kahvehanede Milletvekili ve beraberindeki heyet vatandaşlarla sohbet ederek vatandaşların istek, talepleri ve sorunları dinlendi. Notlar alındı. Akülü tekerlekli arabaya mahküm olan Ertan Vural, mevcut tekerlekli arabasının eskidiğini, yenisinin verilmesini talep etti, Reyhan Işık Çetin isimli bayan Milletvekiline isteklerini söyledi. Kayalı AK Parti Belde Başkanı Mehmet Ünver Kayalı- Tilkili arası yolun yapılmasını istedi. Vatandaşlarla ve çocuklarla uzun uzun sohbet eden Milletvekili Samancı gezdiği yerlerde vatandaşların gösterdiği ilgiden memnun olduğunu belirtti.

AK Parti Konya Milletvekili Av. Gülay Samancı vatandaşlarla sohbetinde şunları söyledi “ AK Parti, bu ülkede yaşayan her insana, meşru olan her fikre, her inanca, her ideale aynı yakınlıkta duran, kendini toplumun parçaları ile değil, bütünüyle ifade eden, icraatlarıyla, çalışmasıyla başarılı bir partidir. Türk siyasi tarihine parlak bir istikrar örneği olarak imzasını atan AK Parti hükümeti ve AK Parti grubu üç dönemdir iktidarı yaşamaktadır. Bu süre içinde aldığı emaneti taşımanın hakkıyla milletin huzuruna gelmektedir. Vatandaşlarımız arasında bizler daha da mutlu oluyoruz. Başbakanımız vatandaşlardan kopuk olmayın sözlerinden hareketle sizlerle zaman zaman buluşup, dertlerinizi, istek ve şikâyetlerinizi dinlemek zorundayız. Bizlerin vazifesidir. Büyükşehir Belediye yasası değişecek, hizmetler daha verimli olacaktır diyen Samancı, Vatandaşlarımızın bizi heyecan ve coşkuyla beklediğini biliyoruz. Gittiğimiz İlçe, belde ve köylerde açık bir şekilde bu coşkuyu görüyoruz. Bizlerin vazifesi sizlere en güzel ve en iyi hizmetleri üretmek ve sıkıntılarınıza çare olmak ve çareler aramaktır. Vatandaşlarımızla, sizlerle bir araya geldiğimizde, sizleri dinlediğimizde çareler daha da kolaylaşıyor. Her gittiğim yerde sizlerin ilgisinden çok mutlu oluyorum”dedi

AK Parti Konya Milletvekili Av.Gülay Samancı kayalı Beldesinden sonra Emirgazi İlçesine geçerek vatandaşlarla buluştu.