AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun ve beraberindeki İl Başkan V. Beyazidi Bestami İnan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Karapınar Koordinatörleri Emrah Kavak ve Ali Cengiz Kürkçü, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ereğli Koordinatörü Seyit Ali Tekeli, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Belediye Başkan Yardımcısı Emre Özsoy ve Belediye Meclis Üyeleri tarafından karşılandı ve Başkanı Mehmet Yaka’yı makamında ziyaret eden heyet Başkan Yaka ve ekibine yeni görevinde başarılar dilediler. AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun ve beraberindeki heyet Belediye Başkanı Mehmet yaka ve Meclis Üyeleri ile birlikte Karapınar AK Parti İlçe Teşkilat binasına giderek İlçe Başkanı Nadi Tartan ve teşkilat üyelerini ziyaret ederek yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi aldılar.
AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, 30 Mart Yerel Seçimleri'nde AK Parti ve İl Teşkilatı olarak büyük bir başarı elde ettiklerini, bizler rehavete kapılmadan 'nerede kalmıştık' ve 'şimdi hizmet zamanı' diyoruz. Zira milletimizin bize verdiği emanete yine milletimize hizmet ederek sahip çıkacağız. Bu toplantımızla istişarelerde bulunarak Konya'nın, Karapınar’ın yeni dönemini birlikte planlıyoruz diyen Sorgun, Yerel seçimlerde Konya’da, Karapınar’da AK Partinin büyük bir üstünlük sağladığını belirterek seçim sonuçlarına göre halkımız bizlere güvenoylarını vererek bizlerden hizmet beklemektedir. İstikrardan yana seçimini yapan vatandaşlarımız yola AK Parti ile devam etme kararını vermiştir. Hep birlikte el ele vererek vatandaşlarımıza en iyi hizmetleri vereceğimize inanıyorum. Görevlerinizde üstün başarılar dilerim”dedi
AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun ve beraberindeki heyet Karapınar AK Parti İlçe Teşkilatı ziyaretinden sonra bazı esnafları da ziyaret ederek sohbet ettiler.