Toplantıya  İlçe Başkanı Yusuf Zengin, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, AK Parti Karapınar Yönetim ve Yürütme Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve AK Parti Mahalle Başkanlarının katılımlarıyla Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirildi.

Program Kapsamında İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Akkaya: “Bizim amacımız Cumhurbaşkanımızın kutlu davasına bir omuz da bizim verebilmemizdir, ona yük değil yükünü biraz olsun azaltabilmektir. Bu doğrultuda görüşü ne olursa olsun kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden her kesimi kucaklayarak Bakanımız Sayın Murat Kurum’un da destekleriyle Karapınar’ımız için ne yapabiliriz, hangi hizmetleri şehrimize kazandırabiliriz, bunun derdinde olacağız inşallah” ifadelerinde bulundu. Daha sonra sözalan  İlçe Başkanı Yusuf Zengin: “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar birçok çalışmalar gerçekleştirdik. Bunların başında mahalle ziyaretlerimiz, esnaf ziyaretlerimiz, Sivil Toplum Kuruluşlarımıza ziyaretlerimiz oldu, olmaya da devam edecek. Mahallelerimizde yaptığımız ziyaretlerde yapılan yatırımları, yapılması gerekenleri yerinde inceleme fırsatımız oldu. Bu çalışmalarla birlikte yönetimimize gerek vatandaşlarımızdan, gerek STK' lardan, gerekse İl Yönetimimiz ve Sayın Bakanımız Murat Kurum dan da olumlu yönde tepkiler alıyoruz. Önümüzde ki hafta içerisinde Gençlik ve Kadın Kollarımızın da kongreleri yapılarak sahada daha da aktif olacağımızdan emin olabilirsiniz. Tıpkı yarın seçim olacakmışçasına hep birlikte çalışacağız inşallah, niyetimiz sadece milletimizin gönlüne girmek, hayır dualarını almak ve bu memleket için yorulmadan efor sarf etmek olacaktır.” dedi.

 Belediye Başkanı Mehmet Yaka ise: “Partimizin Mahalle Başkanları toplantısına katılmaktan mutluluk duyuyorum. Belediye hizmetlerimizin yanında Büyükşehir ve Hükümet yatırımları ile birlikle ilçemiz adeta çağ atlar vaziyete gelmiştir. AK Parti ailesi olarak sandık başkanından ana kademeye kadar hep birlikte yapılan hizmetleri vatandaşlarımıza makul bir dil ile anlatmalı, milletimizin gönlünü kazanmalı ve halkımız ile birlikte ilçemize neler yapılması gerektiği noktasında istişarelerimiz yüksek düzeyde devam edecektir. Bu vesile ile toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi

Mahalle Başkanları ile fikir alışverişi gerçekleştirerek, karşılıklı istişarelerde bulunuldu. Toplu fotoğraf alınarak mahalle başkanları toplantısı sona erdi.