Açılış konuşmasını yapan AK Parti  Kadın Kolları Başkan Vekili Dudu Sağlamer, Ak Parti Karapınar Kadın Kollarının faaliyetlerinden bahsetti. Daha sonra salonu dolduran bayanlara bir konuşma yapan Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaka, Kadın Kollarının sürpriziyle karşılaştı. Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaka kürsüye geldiğinde, 2014 seçim şarkılarından Uğur Işılak'ın seslendirdiği Dombıra şarkısı çalmaya başladı. Salonu dolduran bayanlar Dombıra şarkısına uzun süre tempo tuttu.

 Yaka Konuşmasında: “Bu güzel organizasyonu gerçekleştiren Ak Parti Kadın Kollarına Teşekkür ediyorum. Değerli hanım kardeşlerim biliyorsunuz 30 Mart Tarihinde bir yerel seçime gireceğiz, bu seçim iki yönüyle diğer seçimlerden değişik olacak. Birincisi Siyasi olarak 17 Aralık tarihi ile başlayan Partimiz, İktidarımız ve Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara cevap vermektir. Bu nedenle Sayın Başbakanımızın da dediği gibi “Bir Oy Oyunu Bozar” sözü üzerine Ak Partiye Destek vermenizi istiyorum. Sizlerin desteği ile AK Partinin oy oranı korunduğu gibi daha da artacaktır. İkincisi Yeni Büyükşehir Yasası ile İlçemiz Büyükşehir’in Merkez İlçesi olmuştur,  Köy ve Beldelerimiz kapatılmış olup birer mahalleye dönüştürüldü. İlçemizin hizmet alanı genişlemiştir. Büyükşehir Belediyesinin görev ve sorumlulukları, İlçe Belediyemizin görev ve sorumlulukları ayrı ayrı sınırlandırılmıştır. Değerli hanımefendiler Belediyecilik deyince akla AK Parti gelir, Belediyecilik AK Partinin işidir, bizim işimizdir inşallah sizlerin desteği ile hemşerilerimizin desteği ile Rabbim İlçemize hizmet etmeyi bize nasip etsin. 

     Geride kalan on yılda ilçemize birçok hizmet yapıldı. Yine yapılmaya devam edecek. Bu hususta birçok projelerimiz var, Sosyal hizmetlerimiz devam edecek, Kadınlar Lokali, Komek, Belediye düğün Salonu, Yeni Belediye Binası, Yüzme Havuzu gibi hizmetlerimiz olacak. Bunlar yapacaklarımızın bir kaçı, yakında çıkacak olan katoloğumuzda yapacaklarımızı anlatacağız. Bu kalabalığı görünce seçimi şimdiden kazandığımızı düşünüyorum. Katılımlarınız için sizlere teşekkür ediyorum. Son olarak sloganımızı söyleyerek sözlerime son veriyorum. Sevgimiz İnsan, Sevdamız Karapınar.

 

  AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaka’nın bayanlara yönelik yapmış olduğu konuşmasından sonra katılımcılara slâyt gösterimi ve sinema filmi sunularak slâyt ve sinema gösterimi bayanlar tarafından beğeni ile izlendi. Bayanlar AK Parti Kadın Kolları yetkililerine teşekkür ettiler.