AK Parti Karapınar İlçe Başkanlığının vermiş olduğu kaynaşma yemeğine AK Parti İlçe Başkanı Nadi Tartan, Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, Belde Belediye Başkanları, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri M.Namık Köklüsoy, Mustafa Horoz, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Karapınar İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Kadın ve Gençlik Kolları, AK Parti Karapınar Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaka, AK Parti’den Karapınar Belediye Başkanlığına Aday Adayları Asuman Arslan İleri, Ümit Mete, İsmail Köksal, Tevfik Mavi, Partililer, basın mensupları katıldılar.

AK Parti İlçe Başkanı Nadi Tartan’ın yaptığı açılış konuşmasında şunları söyledi “  Sayın Belediye Başkanımız, Belediye Başkan Adayımız, değerli teşkilat mensubu arkadaşlarım, kıymetli aday adaylarımız, değerli basın mensupları, saygıdeğer misafirler, Ak davaya gönül verenler hepiniz hoş geldiniz.

Partimiz ve hükümetimiz zorlu bir süreçten geçerken doğru tarafta yer alma basireti ve erdemi gösterdiniz. Öncelikle bundan dolayı burada bulunan ve bu saflardan ayrılmayacağına tüm kalbimizle inandığımız değerli aday adaylarımıza sonsuz teşekkür ediyorum.

Aynı şehrin, aynı mahallenin, aynı davanın adamları olarak ortak bir amacımız daha var.. Karapınar bir adım daha ileriye nasıl taşınır? Bu amaçla siyasete girdik. Bu amaçla hizmete talip oldunuz.

Bu süreçte partimizden aday adayı olan tüm hemşerilerimize başta bu medeni cesaretlerinden dolayı olmak üzere, sadakatleri, azimleri ve aşklarından ötürü teşekkür ediyorum. Değerli misafirler, malumunuz olduğu üzere, saygı değer Sayın Mehmet Yaka Karapınar Belediye Başkan Adayımız olarak AK Parti Genel Merkezimiz tarafından belirlendi. Kendisine, ailesine, partimize ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun diyorum.

Adayımız Mehmet Yakayla beraber şimdiye kadar hizmet bayrağını kusursuz taşımış olan bir başka ağabeyimiz Belediye Başkanımız Mehmet Mugayıtoğlu’na da huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Bizler ve Karapınar halkı kendilerini daima minnetle anacaktır. Yapmış oldukları hizmetler unutulmayacaktır. Sayın Başkanımızı bundan sonraki süreçte bir büyüğümüz olarak yine yanımızda göreceğimize inancımız tamdır.

Değerli arkadaşlarım, siz de biliyorsunuz ki asıl iş şimdi başlıyor. Ulusal ve Uluslar arası arenada partimiz ve hükümetimizi yıpratmak için türlü oyunlar ve kumpasların düzenlendiği bir dönemden geçiyoruz. Asıl şimdi AK cephede, milli cephede sımsıkı durma vaktidir. Asıl şimdi bütün gücümüzle ve enerjimizle AK Parti’yi daha yükseğe taşıma vaktidir. Allah nasip ederse 31 Mart günü hem Karapınar hem de ülkemiz, Sayın Başbakan’a, partimize, hükümetimize ve ülkemize kurulan o kirli tuzakların cevabını en güçlü şekilde verecektir.

Şu bilinçle çalışacağız; bir oy bir tokat demektir. Türkiye’de kaos isteyenlere, cuntacıya, darbeciye, millet düşmanlarına, vatanını yabancı devletlerin kucağına atmak isteyenlere, kirli baronlara, faiz lobisine her oy bir tokat sayılacaktır. Bu bilinçle çalışacağız ve milli ruhu sandıklarda bir volkan gibi patlatacağız inşallah.

AK Parti şahıslar üzerinden yürüyen bir parti olmadı ve olmayacakta, AK Parti milletin partisiydi ve hep böyle kalacak. Bu yüzden diyorum ki; AK Parti’de kimin aday gösterildiğinin önemi yok, AK Parti’de iş yapmayacak adamlar zaten aday adayı olamaz. Mesele kimin aday gösterildiği veya gösterilmediği değil, mesele milletten yana olup olmamak… Burada bulunanlar milletin yanında, memleketin yanında saf tutmuş olanlardır. Ve bu saf 31 Mart’a kadar Mehmet Yaka isminin etrafında her gün daha sıklaşarak büyüyecek ve Karapınar’da görülmemiş bir oy oranıyla sandıkta patlayacaktır İnşallah.

Davetimize katılan herkese teşekkür ediyorum ve hepinizi en içten kalbi duygularla selamlıyorum. Yeni dönemin hepimiz adına, memleketimiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum”dedi

Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu “ AK Partiye gönül vermiş arkadaşlarım en iyi idare şekli demokrasidir. Seçimlerde demokrasinin gereğidir. Karapınar Belediye Başkanlığı için 6 aday adıyımız vardı. AK Parti Genel Merkezimiz Mehmet Yaka arkadaşımızı Belediye Başkan adayı olarak belirledi. Şimdiden adaylığının hayırlı uğurlu olmasını ve seçimlerde de başarılı olmasını yürekten temenni ediyorum. İki dönem içerisinde Belediye başkanlığı yaparak hizmet açısından birçok projelere ve yatırımlara imzamızı attık, hükümetimizle birlikte adımızı mermere yazdıracak hizmetlerde bulunduk. Halka hizmet Hakka hizmettir. Bıraktığımız eserler ile yerimizde yeller esmeyecektir. Hangi işe başlamışsak yüz akıyla başarmasını bildik. Bundan sonra da desteğimizi devam ettireceğim. AK Parti İlçe Başkanıma ve Karapınar Belediye Başkan adayı arkadaşıma başarılar diliyorum”dedi

AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylarından Tevfik Mavi, Asuman Arslan İleri, İsmail Köksal, Ümit Mete gönül verdikleri AK Partiye daha fazlasıyla hizmet edeceklerini ve AK Parti Karapınar Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilen Mehmet Yaka’nın her zaman yanında olacaklarını ve çalışmalarında başarılı olması hususlarında dilek ve temennilerini ilettiler.

AK Parti Karapınar Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaka ise şunları söyledi “ Katılımcılara teşekkür ederek başladığı konuşmasında, Belediye Başkanlığı nasip işidir. Belediye Başkanlığı adaylığım memleketimiz ve bizler için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. 10 yıldır Belediye meclis üyesi olarak Belediye Başkanı ile birlikte uyum içerisinde çalıştık, Karapınar’a hizmetlerin en iyisini ve en güzelini yapmaya gayret ettik. Karapınar’ın alt yapılarından en temel teşkil eden Kanalizasyon inşası tamamlandı. Birlik beraberlik içerisinde birçok projeyi hayata geçirdik ve başardık. Hükümetimizden gerektiği gibi desteklerimizi aldık ve almaya da devam edeceğiz. Ayrılıkta azap vardır. Birlikte dirlik ve başarı vardır. Yine birlik beraberlik içerisinde büyüklerimizle ve arkadaşlarımızla istişarelerde bulunarak hizmetlerin en güzelini yapmak için çalışacağım. Peygamber Efendimizin sünnetlerinden bir tanesi de istişaredir. Allah nasip eder Belediye Başkanlığına seçildiğim takdirde Karapınar’ı modern bir şehir haline getireceğim ve Karapınar’ı halkımızla ve sizlerle birlikte layık olduğu yere taşıyacağız. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum”dedi

AK Parti Karapınar eski ilçe başkanı Mehmet Uğur, AK Parti Karapınar İl Genel Meclis Üyesi M.Namık Köklüsoy iyi dilek ve temennilerde bulunarak kaynaşma yemeği katılımcıların sohbetleri ile program başarılı bir şekilde sona erdi.