AK Parti Kadın Kollarının, Karapınar Muhtarlar Derneği hizmet binasında yaptıkları ziyarette, Karapınar kadınlarının sorunları ve çözüm önerileri paylaşıldı.

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Dudu Sağlamer, “Mahalle Muhtarlarına çok ihtiyaçlarının olduğunu ve mahallelerde koordineli bir şekilde çalışılarak, sıkıntılı bir aile varsa onların dertlerine sıkıntılarına çare olmak için çalışmalıyız. 6360 Sayılı Büyükşehir Yasasının yürürlüğe girmesiyle birlikte ilçemize yeni bağlanan mahallelerde yapacağımız çalışmalara ağırlık verebilmek için muhtarlara büyük ihtiyaçlarımız vardır. Son günlerde ülkemizde yaşanan Özgecan olayına çok üzüldüğümüzü belirtmeden geçemeyiz. Bir dana Özgecanların yanmaması için muhtarlarımızın bu konuda daha çok duyarlı olmalarını istiyoruz. Ayrıca Muhtarlarımızın ve biz kadınların mahallesindeki olası kadına reva görülebilecek şiddetin önlenmesi yolunda herkes elinden gelen yardımlaşmayı yapması ve Kadına karşı yapılacak şiddetin karşısında olduğumuzu ve çözümü noktasında her zaman yardıma hazır olduğumuzu belirtmek istiyoruz”dedi

Muhtarlar Derneği Başkanı Fahri Sağlık ve ekibi ise, Ak Parti İlçe Teşkilatının Kadın Kolları Başkanı Dudu Sağlamer ve Yönetim Kurulu Üyelerinin birlikte Muhtarlar Derneği Başkanlığımıza yaptıkları ziyaretlerinden dolayı son derece memnun kaldıklarını, son zamanlarda gündemi meşgul eden kadınlara karşı uygulanan şiddetin karşısında olduklarını, birlikte bu konular üzerinde beyin jimnastiği yaptıklarını, muhtarlar Derneği Başkanlığı olarak bizler mahallelerimizdeki sıkıntıların giderilmesi yolunda her zaman yardıma hazır olduklarına belirten Sağlık, AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dediler.