Ziyarette Karapınar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilen Nazım Sezer ve Yönetim Kurulu Üyeleride hazır bulundular.
Burada bir açıklama yapan Yaka : Yeniden seçim sonucu göreve gelen Başkanımıza ve Yönetim Kurulu üyelerine görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum. İlçemizde modern tarım ve hayvancılık hızla ilerlemekte olup, tarım ürünlerindeki çeşitlilik artmaktadır. Ürünün yetiştiren çiftçilerimiz değerinde bir fiyata alıcı bulmasını sağlayan, alıcı ile satıcıyı bir arada buluşturan ticaret borsamızdır. Bu anlamda Karapınar Ticaret Borsası olarak  iyi hizmetler verilmiştir, inşallah bundan sonrada verilmeyede devam edecektir. Yeni seçilen üyelere görevlerinde başarılar diliyorum, diyerek sözlerine son verdi.
Yaka'dan sonra sözü alan Sezer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Sezer seçime tek liste olarak girdik, seçim öncesinde tüm borsa üyelerimizi ziyeret ettik, seçim günüde bizleri memnun eden oldukça iyi bir katılım oldu. İnşallah hizmetlerimiz devam edecek, yeni projelerimiz var onları gerçekleştirmek için çalışacağız dedi.
AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yaka ve Yönetim Kurulu Üyeleri geçtiğimiz günlerde seçimleri yapılan Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komitesi ve Meclis Üyeleri seçimi sonucu göreve gelen üyelere hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilen Mustafa Kemal Sözen ve Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundular.
Burada bir açıklama yapan Yaka : Yeniden seçim sonucu göreve gelen başta başkanımız Mustafa Beye ve tüm üyelere görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Odalarıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla, Siyasi parti temsilcileriyle bir birliktelik halinde olan ilçemize bu seçim sonuçlarının hayırlı olmasını temmeni ediyorum. Yeni seçilen üyelere görevlerinde başarılar diliyorum, diyerek sözlerine son verdi.
Yaka'dan sonra sözü alan Sözen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Sözen seçimlerin İlçemize, odamıza yakışır bir şekilde geçtiğini, tatsız bir olayın olmadığını, yeni görev dönemimizde  ilçemiz için üyelerimiz için, çalışmaların devam edeceğini söyledi.