Babur; Karapınar Devlet Hastanesi ve Karapınar KOMEK Kurs Merkezi işbirliği ile Karapınar Devlet Hastanesi Acil Servis, Dahiliye Servisi, Cerrahi Servis, Yoğun Bakım, Ameliyathane, Diyaliz, Palyatif Bakım Merkezi ve  Poliklinik Hizmetlerinde görev yapan genel destek personeli ve kat hizmetleri personeline Uygulamalı Kat Hizmetleri Personeli Uyum ve Geliştirme Eğitimi verilmeye başlandı.  Toplam 56 saat olan ve 7 haftada tamamlanacak olan eğitim İş Sağlığı ve Güvenliği, İletişim, Genel Alan Temizliği ile Oda Düzenlenmesi konularını içermekte.  Kat Hizmetleri Personeli Uyum ve Geliştirme Eğitimi 03 Mart 2018 tarihinde başlamış olup 14 Nisan 2018 tarihinde bitecek.

Uygulamalı Kat Hizmetleri Personeli Uyum ve Geliştirme Eğitiminin tamamlanması ile eğitime katılan personellere Türkiye ile birlikte Avrupa Birliği ülkelerinde de geçerli sertifika verilecektir.

Uygulamalı Kat Hizmetleri Personeli Uyum ve Geliştirme Eğitimi  Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Mezunu Gamze EROĞLU tarafından verilecek.

Amacı çalışanlarımızın yaşam boyu kullanabileceği ve mesleki gelişmesine yararlı olacak, iyi ilişkiler kurabilmesi ve görev yaptıkları alanlara uyum sağlayabilmesi gibi genel bilgi ve beceri düzeylerini geliştirmek olan Uygulamalı Kat Hizmetleri Personeli Uyum ve Geliştirme Eğitimi ile kişisel bakım, organizasyon, yüzey ve zemin temizliği,oda düzenlemek,çamaşırları gruplandırmak, yıkamak, ütülemek ve depolamak, hasta oda işlemlerini yapmak, banyo donanımlarını temizlemek, genel alan temizliği yapmak, hasta karşılama ve yönlendirme hizmetleri ile ofis işlemleri ve ziyaretçi hizmetlerini yürütmek, görgü ve protokol kurallarını öğrenmek ve uygulamak, olağan dışı durumlarda uygun davranmak, tefrişatları temizlemek, hastane otelciliği ve konaklama hizmetleri gibi konularda genel destek personeli ve kat hizmetleri personellerinin yetiştirilerek hasta ve hasta yakını memnuniyet düzeyini artırarak, hasta ve çalışan güvenliğine uygun hareket ederek, kaliteli ve etkin sağlık hizmeti sunumuna katkı sağlamaları hedeflenmektedir.
 

Bu eğitimin planlanması ve düzenlenmesinde bireysel ve kurumsal olarak desteğini esirgemeyen Karapınar KOMEK Kurs Merkezi Müdürü Ali TUNA’ya ayrıca teşekkür ederiz.”dedi