"2019 Yılı 2. Dönem ilk defa ve yeniden atama kurası ile Karapınar Devlet Hastanemize Üroloji Uzmanı ve 2 Diş Hekimi ataması yapılmış olup, Üroloji Uzmanı Op. Dr.Alattin Selçuk ve Diş Hekimi Dr. Gamze Özkan göreve başlamışlardır.

Yine 88. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası ile Devlet Hastanemize 9 ve İlçe Sağlık Müdürlüğümüze 2 olmak üzere toplam 11 Pratisyen Hekim ataması yapılmıştır. Pratisyen Hekimlerimizden Dr.Kerime Nur Saracoğlu, Dr.Mustafa Fırat Tarakçı, Dr.Derya İrem Karabacak, Dr.Emre Kaan Ünal, Dr.Ramazan Yasin Yılmaz, Dr.Seda Biltekin, Dr.Mehmet Sami Şirin, Dr.Ethem Arı, Dr.Gökçe Koçak devlet hastanemizde, Dr.Ramazan Uslu ve Dr.Seda Özçelik ise ilçe sağlık müdürlüğümüzde görevlerine başlamışlardır. Böylelikle ilçemiz sağlık kuruluşlarımızın hekim kadrosu güçlendirilmiş olup bu hususta emeği geçen herkese teşekkür eder, hekimlerimize de görevlerinde başarılar diliyorum."dedi

Bizde Yeşilpınar Gazetesi olarak, İlçemiz sağlık kuruluşlarımızın hekim kadrosunun güçlendirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyor, İlçemizde görev yapan hekimlerimize de görevlerinde sağlık sıhhat içerisinde üstün başarılar diliyoruz.