Kurban Bayramında, kurban kesimi sırasında yaralanan, ufak trafik kazaları, mevsimsel karın ağrısı, nezle, grip, ilaç yazdırma, rapor gibi işlemler için acil servise gelen vatandaşların muayene ve tedavileri nöbetçi doktorlarımızdan Hidayet Altundal, M.Akif Akyurt, Melek Bağçe, Duran Ali Şener görevlerini layıkıyla yerine getirdikleri vatandaşlarımızın memnuniyetlerinden anlaşılmaktadır.
   Kurban Bayramı Arife gününde nöbetçi Dr. Hidayet Altundal 400 Hastaya, Bayramın Birinci günü Dr. M.Akif Akyurt 330 hastaya, Bayramın ikinci günü Dr. Melek Bağçe 395 
Hastaya, Bayramın üçüncü günü Dr. Duran Ali Şener 390 hastaya, Bayramın dördüncü günü saat 14.30 saatine kadar 165 hastaya muayene, tedavi ve diğer işlemlerin uygulandığı alınan bilgiler arasındadır.
   Bizde Yeşilpınar Gazetesi olarak Kurban Bayramı Arife gününden itibaren Bayramın 4 günü yoğun ve özverili  bir şekilde çalışan Karapınar Devlet Hastanesi Baştabibi Dr. Eser Şenkul başta olmak üzere Acil servis nöbetçi doktorlarını ve sağlık çalışanlarını kutluyoruz.