İlçemizde 24 Şubat Pazartesi günü başlayan kan bağışı 28 Şubat 2020 Cuma günü de dahil olmak üzere 5 gün süre boyunca kan bağışları kabul edileceği Konya Kızılay Kan Merkezi yetkililerince belirtildi.
"KAN BAĞIŞI HAYAT KURTARIR" " BİR KAN ÜÇ CAN" sözünden hareketle Karapınar'da ilk günden itibaren Kan Bağışına ilgi bir hayli fazlaydı.
İlçe Emniyet Müdürü Mehmet AKBABA ve Polis ekipleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim ÖNAL ve öğretmenler, din görevlileri, asker, Amir ve Memurlar, Esnaflar, öğrenciler, Karapınarlı bay ve bayan vatandaşlar kan vermek için sıraya girdikleri görüldü.
24 Şubat Pazartesi gününden itibaren vatandaşlarımız nüfus cüzdanları ile birlikte kan bağışçısı kayıt formunu doldurduktan sonra Dr. Hikmet Kaplan denetim ve gözetiminde Kızılay Kan Merkezi Sağlık Memurlarından Fatma Arslan, Rabia Çakın, Mustafa Ulu Yüksel, Mustafa Yıldız, Yasin Peker, Fatih Özgülcü, Promotör destekci Yakup Aygün ve yardımcı elamanlardan Şehit Oğuzhan Aydınbelge Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Sağlık Bölümü öğrencilerinden Beyza Demircioğlu, Sinem Kardaş, Yurdagül Erdil, Gamze Nur Güre, Durmuş Başarı, Caner Çiçekcier ile birlikte kan bağışları yoğun bir şekilde devam etmekte olup, Pazartesi ilk günde (101) Yüz bir ünite kan bağışı yapıldığı öğrenildi. (M.Ceyhan) 
Türkiye Futbol Federasyonu Amatör Lig müsabakası 23 Şubat Pazar günü oynanan futbol karşılaşmasını Hakemler den Hulusi Akırşan, Bekir Kazım Parmak, İsa Yılmaz, gözlemci Orhan Karakurt yönettiler.
Karapınar Belediyespor ; Mustafa, Muhammet, Abdulkadir, Ahmet, Kazım, Şerafettin, Rıdvan, Bülent,Emre,Fatih,M.Ali Balıkçı