Karapınar Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Bölümüne yeni atanan, Genel Cerrahi Uzman Dr. Ali Haydar Dadacı; 1972 Konya doğumlu olup, İlkokul, Ortaokul ve Liseyi Konya'da, Üniversiteyi S.Ü. Tıp Fakültesinde okuyarak 2000 yılında mezun oldu. 2000-2006 yılları arasında İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesinde Yüksek ihtisasını tamamladı. 2006-2008 yılları arasında Mersin-Gülnar ilçesinde mecburi hizmetle Genel Cerrahi Uzmanlığı ve Başhekimliği yaptı. 2008-2010 yılları arasında Konya-Ilgın ilçesinde çalıştı. 2010 yılından bugüne kadar Konya Beyhekim Devlet Hastanesinde Başhekimlik ve Genel Cerrahi Uzman Dr. olarak çalıştı. 
Karapınar Devlet Hastanesine atanan, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyonu Uzman Dr. Savaş Karpuz; 1985 Konya-Kulu doğumlu olup, İlkokul ve Ortaokulu Konya-Kulu'da, Liseyi Konya'da okudu. Yükseköğrenimini GATA Tıp Fakültesinde tamalayarak 2009 yılında mezun olduktan sonra, 2010-2015 yılları arasında Meram Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon bölümünde Uzmanlık eğitimini tamamladı. 2015-2018 yılları arasında Çumra Devlet Hastanesinde Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzman Dr. Olarak görev yaptı. Sağlık Bakanlığı'nın kurum içi ataması ile Karapınar Devlet Hastanesine ilk defa Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyonu Uzmanı olarak atandı. Evli ve iki çocuk babası Uzman Dr. Karpuz, Karapınar Devlet Hastahanesinde 01.03.2018 Perşembe günü görevine gelerek, hasta tedavilerine başladı.    
Karapınar Devlet Hastanesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzman Dr. Müslüm Bereketoğlu atanarak görevine başlayan KBB Hastalıkları Uzman Dr. Müslüm Bereketoğlu ise; 1969 Adana-Osmaniye doğumlu olup, İlkokul, Ortaokul ve Liseyi Osmaniye'de, Yükseköğrenimini Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamalayarak 1993 yılında mezun oldu. Daha sonra Ege Üniversitesinde çalışarak Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanlığını 1999 yılında tamamladı. Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzman Dr. Olarak Manisa-Demirci ve Soma İlçelerinde, Gaziantep Merkez Hastanelerinde görev yaptı.
Sağlık Bakanlığınca Kurum İçi Ataması ile Manisa-Soma Devlet Hastanesinde görevli iken, Karapınar Devlet Hastanesine KBB Hastalıkları Uzman Dr. Olarak atandı ve 01 Mart 2018 tarihi itibariyle görevine başladı. Yeşilpınar Gazetesi Olarak 
Karapınar Devlet hastanesindeki yeni görevlerinde doktorlarımıza başarılar dileriz.