Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Ersin TURAN; 1983 Ankara/Gölbaşı doğumlu olup, İlkokulu Eskişehir’de, Oraokul’u Tekirdağ’da, Liseyi Balıkesir Savaştepe Anadolu Öğretmen Lisesinde, Meram Tıp Fakültesinden 2008 yılında mezun oldu.

Bir yıl kendi memleketi olan Artvin- Ardanuç ilçesinde Pratisyen Hekimlik, 2014 yılında Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Uzmanlığını tamamladı. İki yıl Yunak Devlet Hastanesinde, Bir yıl Karapınar Devlet Hastanesinde, Bir Yıl Beyhekim Devlet Hastanesinde çalıştıktan sonra 01 Mayıs 2018 tarihi itibariyle Karapınar Devlet Hastanesinde görevine başladığı görüldü.

Evli ve iki çocuk babası olan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ersin TURAN, Şunları söyledi, Vatandaşlarımıza gece gündüz demeden sağlık alanında en iyi hizmeti ekibimizle birlikte vereceğim, Genel Cerrahi branşında Konya Merkez’de yapılan tüm ameliyatların Karapınar Devlet Hastanesinde de yapılarak, vatandaşlarımız zorunlu haller dışında Konya ve Ereğli’ye ve diğer hastanelere gitmekten kurtarılmış olacaktır. Ayrıca Endoskopi ve Kolonoskopi işlemleri de yapılacaktır.”dedi