30.05.2016 tarihinden 27.03.2018 tarihine kadar Devlet Hizmet Yükümlülüğü kapsamında Karapınar Devle Hastenisinde görev yapan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Arzu KUBLAY'ın Bursa İnegöl Devlet Hastanesine tayini  ile yerine Sağlık Bakanlığınca Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Cem CENGİZ  atanarak göreve başladı.
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Cem CENGİZ;  1967 Kahraman Maraş doğumlu olup, İlkokulu Kahraman Maraş'ta, Ortaokul ve Anadolu Lisesini Adana'da tamamladı. Lise son sınıfta TÜBİTAK Kimya dalında yapılan sınavda Türkiye İkincisi, Akdeniz Bölge Birincisi olarak ödül kazandığı, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesinden 1991 yılında okul üçüncüsü olarak tamamladı. 1992 yılında yapılan Tıpta Uzmanlık sınavını Türkiye sekizincisi olarak Çukurova Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanlığı ihtisasına başladı. 1997 yılında ihtisasını tamamlayarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzman Dr. olarak Adana, Hatay, Yüksekova, Van, Adana Ceyhan, Kozan, Yumurtalık ve İzmit Gölcük'te görev yaptı. Askerlik hizmetini Yedek Subay olarak İzmit Gölcük Deniz Hastanesinde tamamladı. Son olarak Muğla Merkez'de özel muayenesini açarak çalıştı. Sağlık Bakanlığınca Karapınar Devlet Hastanesine atanarak görevine başladı.
Karapınar Devlet Hastanesi Başhekimi ve Hastene Yöneticisi Uzman Dr. Hüseyin BABUR bu konuda şunları söyledi, " Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Arzu KUBLAY'ın Bursa-İnegöl'e tayin olması ile birlikte Kadın Hastalıkları ve Doğum UzmanıOp.Dr. Cem CENGİZ hastanemizde görevine başlamıştır. Görevlendirme konusunda desteğini esirgemeyen ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Branşında hiç boşluk yaşamamamızı sağlayan İl Sağlık Müdürümüz Prof.Dr. Mehmet KOÇ'a ve Personel Destek Hizmetleri Başkan Yrd. Dr. Eser ŞENKUL'a ilçemiz adına teşekkür ediyorum."dedi