Karapınar Devlet Hastanesi Yöneticisi ve Başhekimi Uzman Dr. Hüseyin Babur,, Tek kişilik odaları olan bu servisimizde 7/24 sağlık personeli gözetiminde özellikle son dönem hastalarımıza, yatağa bağımlı hastalarımıza hizmet vereceğiz. Bu hastalarımızın beslenememe, yatak yarası ve ağrı gibi sorunlarına çare olmaya çalışacağız. Bu şekilde hasta yakınlarının da üzerlerindeki yükü azaltmış olacağız. Yine bu odalarımızda refakatçilerimiz için de gerekli düzenlemeler yapılmıştır. Servisimizde hasta ve hasta yakınlarımızın kullanabileceği, sohbet edebileceği çok amaçlı salonumuz da mevcut olup, Ayrıca belli günlerde psikolog desteği de verilecektir.
Karapınar Devlet Hastanesi olarak "Artık hastanız için yapılabilecek bir şey yok" yerine "her zaman yapabileceğimiz bir şey var" diyoruz.
Merkezimiz hasta kabulüne 01 Aralık 2017 tarihinden itibaren başlayacak olup uygun hastası olan vatandaşlarımızın idaremize veya evde sağlık birimine başvurması önemle duyurulur. Merkezin açılma sürecinde emeği geçen herkese, hayırsever vatandaşlarımıza ve yine merkezin mobilya tedarikini sağlayan Karapınar Sağlık Hizmetleri Derneği Başkanı Sayın Muammer Bozdoğan'a da teşekkür ediyorum."dedi.
Bizde Yeşilpınar Gazetesi olarak, Karapınar Devlet Hastanesine böylesine gerekli ve önemli bir hizmetin kazandırılmasından dolayı hastane yöneticisi ve Başhekimi Hüseyin Babur başta olmak üzere diğer yetkililere ve hayırsever vatandaşlarımıza, Karapınar Sağlık Hizmetleri Derneği Başkanı Muammer Bozdoğan'a teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımız da hastanemize palyatif bakım merkezi kazandırılmasından dolayı da memnuniyetlerini ifade ettiler.