11 Mart 2018 Pazar günü saat 20.00’de Karapınar Kültür Merkezi sosyal faaliyetler salonunda, Bırakacağın eli tutma, Tutacağın eli bırakma “TUT ELİMDEN” isimli tiyatro oyunu, bay ve bayan vatandaşların yoğun katılımıyla sahnelendi.

Tiyatro etkinliğine, Semerkant Ereğli Vakıf Başkanı Metin Usta ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Semerkant Karapınar Vakıf Başkanı Mahir Yeşilyurt, Sultaniye Gönülbağı Eğitim Kültür Bilim Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, çok sayıda bay ve bayan vatandaşlar izleyici olarak katıldı.

Tasavvufi içerikli Yazan, Yöneten Enis Çağlar, Seyit Korkmaz’ın sunduğu tiyatro oyununda; Ziya Öztürk, Seyit Korkmaz, Enis Çağlar, Cengiz Özkan, Kadri Coşkun, Selman Süer, Metin Benli, Ali Korkmaz rol aldılar. Sahnelenen tiyatro oyununda, Anne, Baba sevgisi ve çocukların ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması ile babaların çocuklarına sahip çıkmaları konuları çok güzel bir şekilde işlenerek seyircilerin büyük beğenisini kazandı.

Programın sonunda, “TUT ELİMDEN” Tiyatro’da görev alan ekip ve oyunculara Karapınar Semerkant Vakfı Başkanı Mahir Yeşilyurt tarafından çiçek takdim edilerek, oyuncular tek tek tebrik edildi. Yine tiyatro etkinliğine maddi manevi katkıda bulunan sponsorlardan M. Kale Ticaret işletmecisi Mehmet Şenyurt’a, Duman Ticaret işletmecisi Halilullah Duman ile Ethem Yarımoğlu’na teşekkür plaketleri Ereğli Semerkant Vakfı Başkanı Metin Usta tarafından tebrik edilerek takdim edildi.

Sultaniye Gönülbağı Eğitim Kültür Bilim Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen tiyatro etkinliği başarılı bir şekilde sona erdi.+