Desen, renk ve sadeliğin birleşimiyle tarzınızı ve takımlamalarınızı tamamlayan kadın ceket modelleri; spor veya klasik fark etmeksizin her stilin anahtar parçası olmaya aday.

Modernize edilmiş geleneksel dokunuşlarla tasarlanan ceketler sıra dışı görüntüleriyle fark yaratıyor. İnce dokulu, hafif ve yalın ceketlerin yanı sıra özel desenleri, ince işçilikleriyle dikkat çeken kadın ceketler de tarzınızda özgünlüğün kapılarını aralıyor. Ofiste, toplantılarda, özel davetlerde tercih edebileceğiniz blazer ceket modelleri, Vakko ile yeni bir duruş ve çizgi kazanıyor. Zamansız blazer kadın ceket modelleri, girdiğiniz her ortamda yalın, duru ve akıcı bir görüntü sunuyor. Ayrıca alışılmışın dışına çıkarak tasarlanan kadın spor ceketler de spor-şık bir tarzı benimseyen kadınların gözdesi oluyor.

Alışılmış kalıp ve şekillere sahip ceketlerin aksine, kendine has yepyeni bir çizgi ve dokunuş taşıyan modellerle stiliniz elegan bir duruş kazanıyor. İnce dokulu, rahat ve şık ceket modelleri, farklı desenleri ve renkleri haricinde yalın görüntüleriyle de minimalizmi devreye sokuyor. Şıklığı yalınlıkla birleştirerek zamansız ceketlere imza atan Vakko, yıllar boyu güncelliğini yitirmeyen ceketlerle orijinal ve özgün tarzların yaratıcısı oluyor.

Dilediğiniz tasarımla kolayca tamamlayabileceğiniz ceketler, dokunduğu her takımlamayı yeni bir havaya kavuşturuyor. Kendi içerisinde ayrı tarzlara sahip ceketler, kullanılan diğer ürünler ve aksesuarlarla da tarzınızı yeniden şekillendiriyor. Birbirinden farklı kadın gömlek modelleriyle takımlamaları taçlandırabileceğiniz gibi; maskülen, feminen, klasik her tarza uyum sağlayan Oxford ayakkabılarla da stilinizi tepeden tırnağa konuşturabilirsiniz.