Pırlanta Alyans Modelleri

Her kadının hayallerini süsleyen aksesuarlardan biri olan alyans, çiftlerin aşklarını taçlandırdıkları en önemli ilk adımdır. Geçmişten bugüne anlamını hiçbir zaman yitirmemiştir. Her şeyden önce kişilerin birbirine olan sevgi ve bağlılığını temsil ettiği için oldukça değerlidir. Böylesine anlamlı bir yüzük seçimi yaparken iyice düşünüp o şekilde karar vermek gerekmektedir. Evlilik tekliflerinin "Evet" cevabıyla sonuçlanmasını sağlayan sihirli aksesuarlardan birisi pırlanta alyanslardır. Gelinin tüm dikkatleri üzerine çekmesini sağlayan gelinliğinin şıklığını tamamlayan pırlanta yüzükler aşkın, sadakatin ve tutkunun sembolü olmayı fazlasıyla hak etmektedir. Tüm duyguların tek bir yüzükte toplandığı hesaba katılırsa, senelerce aşkınızı temsilen parmağınızdaki yerini alacak yüzüğün sıradan bir yüzük seçimiyle aynı olmaması oldukça önemlidir. Özellikle kadınların evlilik tekliflerinde olmazsa olmaz olarak gördüğü pırlanta detayı, teklifi yapacak erkeğin olumlu cevap alabilmesi için önemli bir püf noktasıdır. Hafızalardan silinmeyecek bir evlilik teklifi yapmayı planlayanlar için ilk kural, sevdiği kadının rüyalarını süsleyen yüzüğü bulmalarıdır.
 

Rüya gibi bir evlenme teklifi düşünüyorsanız, o rüyayı ömür boyu yaşatabilmenize yardımcı olacak en güzel alyans modelleri Mortaki.com sitesinde mutluluğunuza tanıklık etmeyi bekliyor. Sürekli yenilenen trendler arasında yer alan yüzük modelleri gümüş, altın, rose altın ve beyaz altın olmak üzere farklı seçeneklerden oluşmaktadır. Altın sarısını klişe bulup beyaz ve rose altın tercih etmek isteyenler için de oldukça modern tasarımlar mevcuttur. Birbirinden şık ve asil bir duruşa sahip yüzük tasarımları taşlı ve taşsız modelleriyle göz kamaştırmaktadır. Yüzüğe dair çok merak edilenler arasında alyansın neden sol parmağa takıldığı konusu yer almaktadır.  Eski Romalılar, aşk damarı anlamına gelen vena amoris adıyla bilinen bir damardan bahseder ve bu damarın sol elin dördüncü parmağından kalbe doğru kesintisiz uzandığını söylemektedirler. Aşkların da bu damardan geçen kan gibi duyguları yaşattığını temsilen yüzükler sol parmağa takılmaktadır. Romantizmi her evli çiftin parmağında yaşatan bu geleneği Mortakı yüzük modelleri en güzel şekilde temsil etmeye geliyor!
 

Evliliğinizi taçlandıracağınız yüzüğünüzü seçerken en önemlisi, içinize sinen ve zevkinizi en iyi şekilde yansıtacak modeli bulmanızdır. Tercih edeceğiniz ürünün sertifikalı olmasına özen göstermelisiniz. Yüzük seçimlerinizde günlük kıyafetlerinize uygunluk durumunu da değerlendirmenizde fayda var. Sade bir tarzınız varsa sade yüzükler, şatafatlı bir giyim tarzına sahipseniz de taşlı yüzükleri tercih edebilirsiniz. Yüzük ölçüleri de oldukça önemlidir. Evlilik gibi önemli bir adım için yüzük seçiyorsanız, yüzük ölçünüzü muhakkak bilmeniz gerekmektedir. Her zaman kullandığınız yüzüklerin ölçüsünü tercih edebilirsiniz. Sadece yüzük seçiminde değil; pırlanta küpe ve pırlanta bileklik tercihlerinizde yanınızda olan  Mortakı şıklığın ve zarafetin vazgeçilmez adresi olmaya aday! Mutluluğunuzu güvenilir adreslerle tescillemek istiyorsanız en doğru adrestesiniz.