Geçen haftaki programda eğitim sonrasında öğrenci babaları Veli Akademisi mezuniyet belgelerini Milli Eğitim Müdürü Bahri Kini’den almışlardı. Bu haftaki eğitim programında da öğrenci anneleri Veli Akademisi eğitim programını tamamlayarak mezuniyet belgelerini aldılar.

                Öğrenci anneleri Aile içi İletişim, Ergen Çocuk ve Başarılı Çocuk konularında bilgi sahibi oldular. Programın eğitimciliğini Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Rehber Öğretmeni Zeynep ORTARIK yaptı. Çocuğun eğitiminde annelerin önemli rolü olduğunu söyleyen Zeynep ORTARIK, sağlıklı aile ortamında büyüyen çocukların sağlıklı davranışlar geliştireceğini belirtti.

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Ramazan BIYIKLIOĞLU  çocuğun başarısında ve iyi insan olmasında ailelerin büyük önem taşıdığını,  aile içi ilişkilerin çocuğu doğrudan etkilediğini, bu nedenle de Veli Akademisi’ne ilginin gittikçe arttığını söyledi.

                Eğitimlerini tamamlayan öğrenci  beşiktaş escort anneleri  böyle bir programın ilk olarak kendi okullarında yapılmasından dolayı çok şanslı olduklarını, ayrıca çocuklarıyla ve eşleriyle de artık daha sağlıklı ilişkiler kurabileceklerini söylediler. Ayrıca bu programın hazırlanmasında emeği geçen Okul Müdürü Ramazan BIYIKLIOĞLU, Müdür Yardımcısı Erdem BÜYÜKKARAKURT, Veli Akademisi Eğitimcileri Zeynep ORTARIK  ve babaların eğitimciliğini yapan Nihat BAŞBUĞU’ya da teşekkür ettiklerini söylediler.