Konya İl, Karapınar İlçe, 350 Ada, 9 Parsel, CUMHURİYET Mahalle/Köy, Taşınmazın bulunduğu arsa 731,92 m² alanlı ve üzerinde2 katlıkargir ev ,wc ve bahçe duvarı yapıları bulunmaktadır. İmar yoluna kuzeyde ~14,00 m cephesi bulunmaktadır. Taşınmaza ulaşım asfalt yoldan sağlanmaktadır.Bölgenin altyapı(elektrik, su, kanalizasyon)çalışmaları tamamlanmıştır. Değerlemeye konu taşınmazın yer aldığı bölge Karapınar İlçesi?nin merkez bölgeleri arasında yer almaktadır. Bölge düzenli konut alanıdır. Orta gelir grubu tarafından rağbet gören bölgede, eğitim, altyapı ve sosyal tesisler mevcuttur. Taşınmazın yakın çevresinde;Cumhuriyet Ortaokulu, Muradiye Camisi,İsmet Büyük Yaylacı İlkokuluvb sosyal ve kamusal alanlar bulunmaktadır.2 Katlı ev yapısı: Arsa üzerinde 94,39 m² alan kaplayan yapı, taş temelli yığma yapı olarak 2 kat halinde yapılmıştır.Çatısı kiremit kaplı ,Dış duvarları sıvalı ve boyasızdır.Kat girişleri güney ve batı cephedeki demir doğrama kapısı olan girişlerdensağlanmaktadır.Pencereleri plastik doğrama , balkon ve merdiven korkulukları demir doğramadan yapılmıştır.Isınma ihtiyacı soba ile karşılanmaktadır.Bölgede çilingir temin edilemediği için kapalı olan eve giriş yapılamamış ve iç yapım özellikleri görülememiştir. Yapıya ait proje ve ekleri bulunmamaktadır. Taşınmaz değerlemede vasat olarak kabul edilmiştir.Yapı 3. Sınıf A grubunda yer almaktadır. Yapının %25 yıpranma payına sahip olduğu kanaatine varılmıştır.Wc yapısı : Arsa üzerinde 3,47 m² alan kaplayan yapı taş temel üzerine biriket ile yığma olarak yapılmış, üst örtüsü trapez saç ile kapatılmış basit yapıdır. Giriş kapısı ahşap doğramaile yapılmış duvarları sıvasızdır. Yapı 1. Sınıf A grubunda yer almaktadır. Yapının %50 yıpranma payına sahip olduğu kanaatine varılmıştır.
Bahçe duvarı yapısı: Arsa sınırlarının bir kısmını belirleyen bahçe duvarı doğu cephede 16,52 m , batı cephede 14,78 m uzunluğa sahiptir.Tai temel üzerine kerpiç ile yığma olarak yapılmış, duvar üzerinekiremit döşenmitir.Duvar yüzeyi çamur sıvalı olup sıvaları zamanla dökülmeye başlamıştır.Yapı sınıfı 1. Sınıf A grubundadır. Yapının %50 yıpranma payına sahip olduğu kanaatine varılmıştır.
Yüzölçümü  : 237,00 m2 Muhammen bedeli  : 93.917,17 TL olup
Karapınar Belediyesi Düğün Salonu - Fatih Mah. Zencefil Sok. No:19/A KARAPINAR / KONYA adresinde 26/07/2021 günü saat : 11:00 ‘de satışı yapılacaktır. Ayrıntılı bilgi için
TIKLAYIN