Konya İli, Karapınar İlçesi, Türüdiye Mahallesi, 2123 Ada, 6 Parsel sayılı, 137,96 m² yüzölçümlü, Kargir Birinci Katta Beş Dükkan İkinci Katta Bir Dükkan vasıflı taşınmaz. 1/1000 Uygulama İmar Planı içerisinde olup; bitişik nizam 3 kat ticari alan olarak imarlıdır.Karapınar Belediyesinden alınan bilgiye göre arsanın batı cephesinde yaklaşık 7,50 m² yola terk edilecek alanı bulunmakta olup, 18. Madde uygulaması halihazırdayapılmamıştır. Taşınmazın ulaşımı asfalt yoldan sağlanmaktadır. Taşınmazın bulunduğu konum Karapınar İlçesinin merkezi konumlarındandır. Yüksek gelir grubu tarafından rağbet gören bölgede, eğitim, altyapı ve sosyal tesisler mevcuttur. Bölge Karapınar Belediyesi sınırlarında olup yeterli altyapıya sahiptir. Taşınmazın yakın çevresinde park, Belediye, Kaymakamlık, cami, okul vs. sosyal ve kültürel alanlar bulunmaktadır. Arsa üzerindetoplam 137,89 m² taban alanlı 1 adet 2 katlı, 4 adet tek katlı dükkan yapısı bulunmaktadır. Dükkan yapıları yığma yapıdır.Yapıların özellikleri:
1 NOLU DÜKKAN (TÜTÜNCÜ): Arsa üzerinde 15,87 m² alan kaplamaktadır. Taş ile yığma olarak yapılmış, çatı örtüsü tarapez saç ile kaplanmıştır. Batı tarafındaki kapı alüminyum doğramadır.Taban zemini parkedir.Tavanı stropiyer asma tavan, duvar ahşap kaplama ve dolaplar mevcuttur. Yapı tek kat halinde, 2. sınıf B grubunda yer almaktadır. Yaşı 30-40 yaş aralığında olup, yıpranma oranı %32'dir.
2 NOLU DÜKKAN (KURUYEMİŞ -BÜFE): Arsa üzerinde 22,75 m² alan kaplamaktadır. Taş ile yığma olarak yapılmış, çatı tarapez saçtır. Güneyde ve batıda bulunan giriş kapıları alüminyumdur. Taban zemini seramiktir. Tavanı stropiyer asma tavandır. Yapı tek kat halindedir. 2. sınıf B grubunda yer almaktadır. Yaşı 30-40 yaş aralığında olup, yıpranma oranının %32'dir.
3 NOLU DÜKKAN (ÇİĞ KÖFTE): 2 kat halinde olan dükkan yapısıarsa üzerinde 33,97 m² alan kaplamaktadır.Yığma yarı kagir yapı olarak yapılmış, çatı saç ile kaplanmıştır. Dış duvarları harç ile sıvalı ve boyasızdır. Güneyde bulunan giriş kapısı alüminyum, kuzeyde bulunan kapı demir doğrama ile yapılmıştır. Taban seramik, duvarları ise duvar kağıdı ile kaplıdır. Asma tavan mevcuttur. İkinci kat geçişi dükkan içerisinden sağlanmaktadır.Dükkanın kuzeyinde bulunan merdiven alanı suntalam ile bölünmüş ve kapı bırakılmıştır. 2. Katta sol taraftamutfak bölmesi ve bitişiğinde wc bölmesi, sağ tarafta ise yemek salonu bulunmaktadır. Mutfak ve wc zeminleri seramik, duvarları harç sıva üzeri boyalıdır. Salon bölümünün alüminyum doğrama ile yapılmış penceresi, duvarlarında stropiyer kaplaması ve zemininde parke kaplaması bulunmaktadır. Yapı 2. sınıf B grubunda yer almaktadır. Yaşı 30-40 yaş aralığında olup, yıpranma oranının %32'dir.
4 NOLU DÜKKAN (DÖNERCİ-): Arsa üzerinde 32,01 m² alan kaplamaktadır. Taş ile yığma olarak yapılmış, çatı tarapez saç ile kaplanmıştır. Güneyde bulunan giriş kapısı alüminyumdur. Taban zemini parkedir. Tavanına ahşap lambiri ile yapılmış asma tavan yapılmıştır. Yapı tek kat halindedir. 2. sınıf B grubunda yer almaktadır. Yaşı 30-40 yaş aralığında olup, yıpranma oranının %32'dir.
5 NOLU DÜKKAN (DÖNERCİ): Arsa üzerinde 33,29 m² alan kaplamaktadır. Taş ile yığma olarak yapılmış, çatı tarapez saçtır. Güneyde bulunan giriş kapısı alüminyumdur. Taban zemini seramiktir. Tavanına stropiyer ile asma tavan yapılmıştır. Duvarlarında alçı üzeri boya vardır. Yapı tek kattır. 2. sınıf B grubunda yer almaktadır. Yaşı 30-40 yaş aralığında olup, yıpranma oranının %32'dir. Dava konusu taşınmazın; mevkii, konumu, imar durumu, vs. özellikleri ile değerlendirildiğinde bedeli toplam 1.310.590,20TL olarak değerlendirilmiştir.
137,96 m2 Muhammen bedeli 1.310.590,20 TL olup  Karapınar Belediyesi Düğün Salonu - Fatih Mah. Zencefil Sok. No:19/A KARAPINAR / KONYA adresinde 09/09/2021 günü saat : 10:00’da satışı yapılacaktır. 
İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler için TIKLAYIN