• USD 32,55
  • EUR 34,90
  • ALTIN 2.435,17
  • BİST100 9.645
  • BTC 66.800

Karapınar Gençlik Merkezi Haberleri

Karapınar Gençlik Merkezi haberleri ve güncel Karapınar Gençlik Merkezi gelişmeleri, Karapınar Gençlik Merkezi ile ilgili tüm video, Karapınar Gençlik Merkezi fotoğrafları ve Karapınar Gençlik Merkezi haberleri Konya Karapınar Son Dakika Haberleri, Karapınar Güncel Haberler, Konya Karapınar Yerel Haberleri, Karapınar İnternet Ga. sitemizde


YEREL HABERLER

Karapınar Gençlik Merkezî ile Halk Eğitim Merkezi bünyesinde kurulan Karapınar Türk Tasavvuf Musikisi Korosu, her hafta farklı camilerde ilahiler okuyarak,

YEREL HABERLER

Karapınar Halk Eğitim Merkezi tarafından Karapınar Gençlik Merkezi işbirliği ile açılan Wushu ve Kick boks kursu başladi.

YEREL HABERLER

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Sosyal Medyadan Sosyal Meydana" projesi ile çevre bilincinin oluşturulması amacıyla

YEREL HABERLER

Karapınar Gençlik Merkezi Müdürlüğü ve Karapınar ilçe Müftülüğü Gençlik koordinatörlüğü tarafından farklı okullarda eğitim gören gençlere yönelik konferans düzenlendi.

YEREL HABERLER

Karapınar İlçe Müftülüğü ve  Karapınar Gençlik Merkezi tarafından Karapınar Sultan Veled KYK yurdunda Öğrencilere Regaib gecesi programı düzenledi.

YEREL HABERLER

Karapınar İlçe Müftülüğü, İmam-Hatip Hocaları ve Sultan Veled KYK Yurdu öğrencileri arasında düzenlenen voleybol maçı büyük ilgi gördü.

YEREL HABERLER

Karapınar Belediyesi, Karapınar İlçe Müftülüğü ve Karapınar Gençlik Merkezi, "Çocuklarımızın Esiri Miyiz, Velisi Miyiz" Konulu Konferans Düzenledi.

YEREL HABERLER

Karapınar Gençlik Merkezi Müdürlüğü, yetiştirdikleri domatesleri salça yaparak ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

YEREL HABERLER

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin Karapınar Gençlik Merkezini ve Sultan Veled KYK yurdunu ziyaret etti. İl Müdürü...

YEREL HABERLER

Karapınar Gençlik Merkezinin yürüttüğü "Doğayla El Ele Öğreniyorum Üretiyorum Paylaşıyorum" Projesi kapsamında organik tarım uygulama sahasında sezon sonu etkinliği gerçekleştirildi.

RESMİ İLANLAR
Karapınar nöbetçi eczaneleri
Reklam Bloğu