Karapınar 100. Yıl Atatürk parkında (Kurtay Dinlenme tesisleri)  düzenlenen programa Karapınar Ehl-i Beyt Resulallah fakirlere Yardım İlim Kültür ve Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Demircan, Dernek organizatörü Mustafa Çınar ve eşi ile Zorlu Beton sahibi İbrahim Zorlu katıldılar.

Derneklerinin inşaatına büyük katkı sağlayan İbrahim Zorlu’ya teşekkür eden Murat Demircan, “İnşaatımız ilim ve eğitim yuvası amaçlı yapılmaktadır. Yapılan her hayırda, İlim yuvamızda dinini öğrenen her öğrencinin hayır duasını alacak olan hayıur severlerden Allah razı olsun. Zorlu Beton sahibi İbrahim Bey’de, inşaatımızda hiç de azımsanamayacak katkı sağlamıştır. Kendilerine bu katkılarından dolayı teşekkür ediyorum bu  acizane bu plaketi kendilerine günün anısı olarak takdim ediyorum” dedi.

Zorlu Beton sahibi İbrahim Zorlu ise, “Hep dünyaya çalışıyoruz. Kazandıklarımızı hayırlı yollarda harcamış olursak, İnşaallah Ahirete de yatırım yapmış oluruz. Bu bakımdan bizlere bu yardım imkanını sağladıkları için Dernek yöneticilerine de teşekkür ediyorum. Allah hizmetlerini kabul etsin ve yardımcısı olsun” dedi.