Karapınar Ziraat Bankası Şube Müdürü Hasan Örün, 1968 Aksaray doğumlu olup, İlkokul ve Ortaokulu Aksaray’da, Liseyi Niğde Lisesinde tamamladı. 1988 Yılında Ankara Ziraat Fakültesinden Mezun oldu. 1994 Yılında Ziraat Bankasına Memur olarak başlayan Örün,  Aksaray –Sarıyahşi Ziraat Bankası, Cihanbeyli Ziraat Bankası, Ziraat Bankası Konya Merkez Şubesi, Ziraat Bankası Konya Bölge Başkanlığında Ziraat Mühendisi ve Müdür Yardımcısı olarak çalıştıktan sonra, Ilgın Ziraat Bankası Şubesinde Müdür olarak, Konya Tarımsal Bankacılık Şubesi Müdürlükleri olmak üzere 5 yıl müdürlük yaptı.

Evli ve iki çocuk babası olan Hasan Örün 09.07.2012 tarihinde Karapınar Ziraat Bankası Şube Müdürü olarak görevine başladı.

Hasan Örün, “Karapınar’ın Tarım ve Hayvancılıkla geçimini sağladığını ve yörenin ihtiyaçlarını biliyor ve yörenin insanlarını tanıyorum. Karapınar Ziraat Bankası olarak mevzuatlarımız doğrultusunda en iyi, en kaliteli ve hızlı bir şekilde yöre halkına hizmet vermeye gayret göstereceğiz”dedi.

Bizde Yeşilpınar Gazetesi olarak Karapınar Ziraat Bankası Şubesi Müdürü olarak atanan Müdür Hasan Örün’e görevinde sağlık, sıhhat içerisinde üstün başarılar dileriz.