Konya Ticaret Odası Karatay Üniversitesinde Yardımcı Doçent Dr. Tuğba Bayraktar veda konuşmasında şunları söyledi “ Sayın Kaymakamım, Belediye Başkanım, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, üniversite hocalarım, MYO Müdürüm, daire amirlerim, kıymetli öğrencilerim, anneler-babalar ve misafirler. Karapınar Aydoğanlar MYO Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan 20. Mezuniyet töreninde öğrencilerimizi yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ediyorum.

Hizmetin nasip olduğuna inanıyorum. Benim nasibimde Karapınar’da hizmet etmek varmış. Buraya gelişim oldukça olaylı oldu. Ama 7 yıl sonra bugün iyi ki gelmişim diyebiliyorum. Burada çok şey öğrendim hayata dair. İlk hizmet yerimdi. Buraya gelmemde en büyük pay Prof.Dr. Alp Önder Yıldız hocamındır. Burada yok ama kendine teşekkür ediyorum. Bana iş arkadaşlığından çok ağabeylik ve ablalık yapan, yardımlarını, bilgilerini esirgemeyen, varlıklarıyla güven veren MYO Müdür ve personellerine, öğretim üyesi hocalarıma teşekkür ederken bu kadar güzel insanla ve öğrencilerimle beni biraya getiren Allah’a sonsuz şükürler olsun”dedi

Konuşmasından sonra öğrencilerinden büyük alkış alan Yrd. Doç.Dr. Bayraktar ile öğretim üyeleri olsun, öğrenciler olsun bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Yardımcı Doç.Dr. Tuğba Bayraktar’a çalışma arkadaşları tarafından da veda yemeği verildi.