İlçenin Alaaddin Mahallesi, Konya Caddesi üzerinde Uğurlu Otomotiv sahipleri Mehmet Uğurlu ve kardeşi Yücel Uğurlu tarafından betonarme ve modern bir şekilde ve cami cemaatinin bütün ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde yaptırılıp hizmete açılan Yeni Apak Hasan Uğurlu camiinde Cuma Namazını kılmak için gelen vatandaşlara şeker ikram edilerek, ilk Cuma namazı İlçe Müftüsü Yunis Aydın tarafından kıldırıldı.
Yeni yapılan Yeni Apak Hasan Uğurlu Cami'nin ilk Cuma Namazına İlçe Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin ve yoğun bir şekilde vatandaşlar katıldı.
Karapınar İlçe Müftüsü Yunis Aydın Cuma namazından önce iyilik, yardımlaşma ve dayanışma üzerine vaazı nasihat yapıp ardından İlk Cuma namazını kıldırdıktan sonra, Cami inşaatı Kaymakam Oğuz Cem Murat, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, AK Parti İlçe Başkanı ve namaza iştirak eden cami cemaati tarafından gezilerek görüldü.
Cami inşaatını yaptırıp hizmete sunan Mehmet Uğurlu ve Yücel Uğurlu'ya Kaymakam Oğuz Cem Murat, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin ve vatandaşlar tarafından teşekkür edildi.