Gazetemiz yazarlarından Yüksek Ziraat Mühendisi Abdullah Kaya, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 3 çocuk babası Abdullah Kaya, 53 yaşında gözlerini yumdu. Abdullah Kaya, Murşit Pınar Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Musalla Mezarlığı'na defnedilecek.  

Yeşilpınar Gazetesi  olarak yazarımız Abdullah Kaya'ya Yüce Allahtan  rahmet, yakınlarına da sabr-ı cemil niyaz ederiz..

ABDULLAH KAYA KİMDİR?

1967 yılında Konya’nın Kadınhanı ilçesinde doğdu. İlköğrenimini bu ilçede yaptı.1986 yılında Konya İmam Hatip Lisesi’ni bitirdi.1991 yılında da Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü’nü bitirdi.1994 yılında Türkiye’de en genç meclis üyesi sıfatı ile Selçuklu Belediyesi’nde görev aldı. O dönemde ciddi çalışmalara imza attı.2004 yılından itibaren de mesleğini icra ederek eğitim başta olmak üzere Anadolu çiftçisine hizmet verdi. Proje eğitim ve danışmanlık hizmetleri hala devam ederek hizmetlerini bu alanda sürdürdü. 2010 yılından itibaren çeşitli gazete ve dergilerde tarımla ilgili haber araştırma ve köşe yazıları yazdı. 2015 yılından bu yana da her hafta düzenli bir şekilde gazetemizde yazılar yazdı. Kaya, evli 3 çocuk babasıdır.

 Kaynak: