Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ulusoy ve ekibi ziyaretçilerini Elektronik Satış Salonunda hububat alımı için gelen üyelerimizle bir araya getirerek Elektronik Satış Salonu işleyişi hakkında bilgiler verdi.

Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Ulusoy; Türkiye’de elektronik satış sistemini kullanan ilk 10 borsa içinde olduklarını belirterek, satış salonundaki satışların şeffaf ve güvenilir ortamda olması için gerekli olan bütün çalışmalarını yaptıklarını belirtti ve ilçemizdeki hem üreticilerimize hem de üyelerimize bol kazançlı ve bereketli yıllar geçirmelerini temenni ederim, dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Yaka; Hasat döneminin bütün üreticilere ve esnafımıza bereketli ve kazançlı bir yıl olmasını temenni ederek Karapınar Ticaret Borsası’nın ilçemiz ve bölgemiz için çok büyük bir değer olduğunu belirtti. Ayrıca Ticaret Borsası Elektronik Satış Salonunun Türkiye’de ilk 10 borsa olmasından dolayı gurur duyduklarını belirterek başkan Ahmet Ulusoy ve ekibine bu hizmetlerinden dolayı ilçe halkımız adına çok teşekkür ediyorum dedi.