Kulüp Başkanı ve Milli Antrenör Mehmet Emekli konuşmasında,”Belediye Başkanı Mehmet Yaka’ya, Başkan Yardımcısı Emre Özsoy’a, AK Parti İlçe Başkanı Nadi Tartan’a ve Basın Mensuplarına desteklerinden dolayı teşekkür etti. Emekli, Kulübümüzün amacı gençlerimizi Milli ve Manevi değerlerimize sahip elit insanlar olarak yetiştirmektir. Aynı zamanda benim yanımda hizmet kaygısıyla yer alan Yönetim Kurulu Üyelerimize canı gönülden teşekkür ediyorum”dedi.

            Belediye Başkanımız Mehmet Yaka ise yaptığı konuşmada “Bizleri Basın Mensupları ile beraber bu güzel akşamda iftar yemeğinde bir araya getirerek nazik davetinden dolayı Kulüp Başkanı Mehmet Emekli ve Yönetim Kuruluna teşekkür ediyorum. Bizler Belediye olarak elimizden geldiği kadar gittikleri her yerden başarılarla dönen gururlarımız, Uzakdoğu Sporları ve Wushu Spor kulübüne desteklerimizin sürdüğünü, bundan sonra’da devam edeceğini söyledi.

            İftar Programına Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, Yeşilpınar Gazetesi muhabiri Musa Ceyhan ve Harun Türkmen, Karapınar Gazeteciler Cemiyet Başkanı ve Bizim Memleket Gazetesi sahibi Hikmet Peker, Anadolu Ajansı Muhabiri Mithat Korkusuz, Doğan Haber Ajansı Muhabiri Mehmet Okuyucu, Garbiyar.com internet sitesi sahibi Mustafa Sapmaz ve Kulüp Yönetiminden Başkan Yardımcısı Sami Emekli,Sekreter Halil Tüysüz,Muhasip Zafer Keskin,Şube Sorumlusu Mustafa Tuna, A Takımlar sorumlusu Hasan Bakır,Genç Takımlar sorumlusu Zafer Yentürk ve Minik Takımlar sorumlusu İsmet Yapar katıldı.  

            İftar Programı sonunda Kulüp Başkanı ve Milli Antrenör Mehmet Emekli desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Mehmet Yaka’ya plaket takdim etti. Başkan Yaka ise Basın Mensuplarına onur belgesi ve plaket, Yönetim Kurulu Üyelerine ise onur belgesi takdim ederek son buldu.