Ziyarette Kaymakam Onur KÖKCÜ ve Belediye Başkanı Mehmet YAKA’ dan ilçenin sorunları ve sosyal, ekonomik ve kültürel yönden gelişmesi hakkında bilgiler aldı.Karapınar Belediyesi’nin çalışmalarıyla ilgili de bilgiler paylaşan Başkan YAKA "Karapınar Belediyesi olarak birçok çalışmaya imza attık. Kaymakamlık ile el ele vererek vatandaşlarımız için çalışmaya devam etmekteyiz. Karapınar’ın yarınının bugününden daha iyi olması için çalışıyoruz. Bir kez daha Karapınar'a hoş geldiniz diyor, yeni görevinizde başarılar diliyorum" dedi.

Ziyaretleri sonrasında Vali Vahdettin ÖZKAN Belediye Meclis Salonu’nda İlçe Kaymakamı Onur KÖKCÜ, Belediye Başkanı Mehmet YAKA, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf ZENGİN, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim ÖNAL, İlçe Sağlık Müdürü Dr. M.Akif AKYURT, Devlet Hastanesi Başhekimi Ertuğrul YARALI, İlçe Emniyet Müdür V. Seher YALÇIN, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa SÖNMEZ, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluş Başkanları ve Protokol Üyelerinin katılımıyla toplantı gerçekleşti.

Toplantı sonrasında İlçe Kaymakamı Onur KÖKCÜ ve Belediye Başkanı Mehmet YAKA Vali Vahdettin ÖZKAN’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek el dokuması halı hediye takdiminde bulundular.