"Damarlarındaki asil kan, Türk Milletine olsun can" sloganı ile başlatılan kan bağışına esnafların, vatandaşların, Ülkü Ocaklarına gönül vermiş gençlerin yoğun ilgi gösterdikleri kan bağışında, bir gün içerisinde toplam 86 ünite kan bağışı yapıldı.
Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Tayfur Altıntaş kan bağışı kampanyası ile ilgili şunları söyledi," Konya Kızılay Kan Merkezi işbirliği ile Ülkü Ocağı Karapınar İlçe Başkanlığı olarak "Damarlarında ki asil kan, Türk milletine olsun can" sloganı ile ilçemizde daha fazla kan bağışı alışkanlığını kazandırmak ve toplumun bütün kesimlerinde duyarlılık kazandırmak için çaba göstermekteyiz. İnsanlarımızın her an ihtiyaç duyabilecekleri kanı bulabilmesi için, kan bağışının ne kadar önemli olduğu anlaşılacaktır. Kan bağışı yapmanın hem sağlığımıza faydasının olduğu, diğer yandan da kan bekleyen birçok kişinin hayata tutunmasına yardımcı olduğumuzdur. Düzenli olarak Türk Kızılay'ına kan bağışında bulunan bütün vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da kan bağışının düzenli olarak devam etmesini bekliyoruz. Çünkü kan sürekli ihtiyaçtır. Bütün vatandaşlarımızın böyle bilmesini istiyorum. Kan bağışında bulunan esnaflarımıza, vatandaşlarımıza ve Ülkü Ocağına gönül vermiş gençlerimize kan bağışı yapmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. "Damarlarında ki kan, Türk Milletine olsun can" dedi.
Kan bağış kampanyasında, Konya Kızılay Kan Merkezi görevlilerinden Dr. Naim Hikmet Kalkan, Flebotomist'ler Şerife Bilgiç, Ahsen Çila, Osman Akbaş, Yasin Peker, Yavuz Selim Keleş görev yaparak vatandaşların kan bağışlarını kontrollü olarak yerine getirerek bir gün içerisinde 86 ünite kan bağışı kabul edildi. 
Konya Kızılay Kan Merkezi görevlileri, Karapınar Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı işbirliği ile başlatmış olduğumuz kan bağışına,  Karapınarlı vatandaşların yoğun ilgi göstermelerinden dolayı çok memnun olduklarını, gençlerin, esnafların ve tüm vatandaşlarımızın kan bağış kampanyasına gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz."dediler