Türk Polis Teşkilatı'nın 172'inci Kuruluş Yıldönümü kutlama programına, Garnizon Komutan V. Bakım Yüzbaşı Servet Özen, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Belediye Başkan Yrd. Emre Özsoy, Siyası Parti Başkanları, Kurum Amirleri, Sivil Toplum Kuruluş Başkanları, İlçe Emniyet Müdürü Murat Öz ve Emniyet Mensupları katıldı.
Katılımcılar Atatürk Anıtına çelenk konulmasından sonra topluca yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına gelerek Türk Polis Teşkilatı'nın 172'inci Kuruluş yıldönümü münasebetiyle İlçe Emniyet Müdürü Murat Öz'ü makamında ziyaret ettiler. Akabinde topluca yeni hizmete giren İlçe Emniyet Müdürlüğüne ait yeni binada hizmet veren birimler tek tek gezilerek, emniyet mensuplarına görevlerinde başarılar dilediler.
İlçe Emniyet Müdürü Murat Öz ise şunları söyledi," Teşkilatımızın kuruluşunun 172'inci yıldönümünde  silah arkadaşlarımla birlikte geçirmenin onur ve gururunu duyuyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar, hayırlı ve uzun ömürler dileyerek sözlerime başlamak istiyorum. Bu onurlu günde bizleri yalnız bırakmayarak katılımları ile teşkilatımıza onur veren değerli daire amirleri ve sivil toplum kuruluş temsilcilerine ve tüm katılımcılara şükranlarımı sunuyorum. Görevimizin başındayız ve canımız pahasına da olsa görevimizi yapacağız Ülkemizin düşmanları titresin biz buradayız. Vatandaşlarımız dualarını bizlerden eksik etmesinler. Vazifemizin gereğini elimizde bulunan mevcut imkanlar dahilinde layığıyla yapmaya çalışıyoruz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bazı şer odakları hiçbir zaman bu ülkeyi bölemeyecek buna müsaade etmeyeceğiz. Allah ülkemizi, milletimizi korusun. Ekmeksizlere fırsat vermesin."dedi
Türk Polis Teşkilatının 172'inci Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle 10 Nisan 2017 Pazartesi günü İkindi Namazından önce Aziz Şehitlerimizin ruhuna Hacı Ömerli Camiinde Mevlit okundu.