Çelenk Sunma Programına, Karapınar Kaymakamı Mustafa Karaca, Garnizon Komutanı Albay Oğuz Osman Cantürk, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Kurum Amirl ve Kuruluş Başkanları, Siyasi Parti Temsilcileri, Polisler, Muhtarlar, Vatandaşlar katıldı.

Çelenk sunma programı, 10 Nisan 2016 Pazar günü saat 10.00’da Polis Memuru Servet Dönmez’in sunuculuğunda başladı. Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtına İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yurdaer tarafından çelenk sunuldu. Akabinde Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz için bir dakikalık Saygı Duruşu yapıldı ve akabinde İstiklal Marşı birlikte okundu.

Çelenk sunma programının sona ermesinden sonra Anıt Cafe Bistro’da İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Olkay Akpınar’ın karakalem resim sergisi açılışı protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi. Resim sergisi büyük beğeni kazandı ve Resim sergisini açan Olkay Akpınar yetkililer tarafından tebrik edildi. Davetlilere pasta meşrubat ve kokteyl ikram edildi.

İlçe Kaymakamı Mustafa Karaca tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan başarılı amir ve polislere başarı belgesi vererek tebrik etti. Ayrıca trafik polisliğinden emekli olan Mahmut Doğan’a da teşekkür belgesi verdi.

İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yurdaer ile yaptığımız söyleşide,” Türk Polis Teşkilatımız 171 yıldır toplumumuzun huzurunu, can ve mal güvenliğini, asayişini sağlamaktadır. Dün olduğu gibi bundan böylede koruma görevini 7/24 saat sürdürecektir. Polis vatandaş işbirliği ile halkımızın huzurun korunmasında çalışmalar devam edeceğine inancım tamdır. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için, birlik beraberliğiniz için canlarını feda ederek şehit olan Polis, Asker, Sivillerimizi minnetle anıyor, Gazi olan yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”dedi

( M Ceyhan )