Kutlama programına, Karapınar Kaymakamı Ramazan Yıldırım, Topçu Albay Oğuz Osman Cantürk, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, MYO Müdürü Yrd. Dr. Birsen Solak, Hâkim Ramazan Tekkoyun, C. Savcıları Ebru Öner Tosun, Ali Osman Tosun, Yahya Tosun, İlçe Emniyet Müdürü Harun Yaldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, İlçe Jandarma Komutanı Orhan Özcan, Hastane Başhekimi Dr. Eser Şenkul,Askeri erkân, Kuruluş ve Oda Başkanları, Okul Müdürleri, Sultaniye Anaokulu öğrencileri, Vehbi Yurt Ana Sınıfından ve Sultaniye Erkek Yurdu Yağmur Damlaları Kreşinden öğrenciler ile öğretmenler, Karapınar’da görev yapan basın mensupları ve diğer davetliler katıldı.

Polis Teşkilatının 170’nci Kuruluş Yıldönümü Polis Memuru Servet Dönmez’in sunuculuğunda 10 Nisan Cuma Günü Saat 9.30’da Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına İlçe Emniyet Müdürü Harun Yaldız’ın çelenk sunması ve ardından Ulu Önder Atatürk ve Tüm Şehitlerin aziz ruhları için bir dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımız hep birlikte okundu.

Türk Polis Teşkilatının 170’nci Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle hazırlanan kutlama programı çerçevesinde Anıt Cafe’de kokteyl ve Polis Memuru Olkay Akpınar’ın karakalem resim sergisine geçildi. Katılımcılar tarafından resim sergisi gezilerek Polis Memuru Olkay Akpınar tarafından karakalem olarak çizilen 23 adet resimde şehirler, kültürel ve yöresel değerler ve özgün çalışmaların yer aldığı karakalem resim sergisi büyük bir beğeni kazandı ve yetkililer tarafından Polis Memuru Olkay Akpınar tebrik edildi.

İlçe Emniyet Müdürü Harun Yaldız’a Anaokulu, Anasınıfı ve Kreş Öğrencileri tarafından çiçek takdim edildi. İlçe Emniyet Müdürü çocuklara teşekkür etti.

Aynı gün saat 12.00’de Ebediyete intikal etmiş Şehitlerimiz ve Polis Teşkilat Mensupları için Hacı Ömerli Camii’nde Mevlid’i şerif okundu.

Hacı Ömerli Camiinde Camii İmam-Hatibi Muhammet Özoğlu tarafından Kur’an-ı Kerim okundu, Mevlid-i Şerif Okundu, Ardından İmam ve Müezzinler Fikret Dilek, Muttalip Arıkan, Ali Akıllı tarafından ilahiler okunarak ziynetlendirildi. Selatü Selamlar okundu. Kur’an-ı Kerim ve İlçe Müftüsü Kadir Demirlenk tarafından dualar edildi ve ardından Cuma Namazı kılınarak program sona erdi.