Mevlid-i Şerif Programına, Kurum ve Kuruluş Başkanları, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Akbaba, Polis Memurları, Muhtarlar, çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Mevlid programı; Hacı Ömerli Cami İmam-Hatibi Muhammet Özoğlu tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı, ardından Sultan Selim Cami müezzini Muzaffer Yaraş, Hacı Ömerli Cami Müezzini Nevzat Aşkın, cami cemaatinden gönüllü Şenol Ergüler ile birlikte birbirinden güzel ilahiler, kasideler ve salavatlar seslendirildi.

Hacı Ömerli Camii İmam-Hatibi Muhammet Özoğlu tarafından katılımcılar ile birlikte ebediyete irtihal etmiş Şehitlerimiz ve Teşkilat Mensupları ve tüm güvenlik güçlerimiz, ülkemizin birlik ve beraberliği ile bölünmez bütünlüğü için çok anlamlı dualar edildi. Mevlid-i Şerif programından sonra, cami cemaatı ile birlikte öğle namazı kılınarak program sona erdi. Programdan sonra Mevlid programına katılan vatandaşlar İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Akbaba ve Polis Memurlarını, Türk Polis Teşkilatı'nın 174. Kuruluş Yıldönümü vesilesi ile tebrik ederek, gerçekleştirilen Mevlid-i Şerif programından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.

İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Akbaba, "Bu Hacı Ömerli Camiinde gerçekleştirilen mevlid-i Şerif programından sonra, 10 Nisan Çarşamba günü Atatürk Anatına Çelenk sunumu ve ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile Türk Polis Teşkilatımızın 174. Kuruluş Yıldönümü kutlama programımız sona erecektir.Programımıza tüm halkımız davetlidir diyen Akbaba, Hacı Ömerli Camiinde Mevlid-i Şerif programında görev alan Hacı Ömerli Camii İmam-Hatibi Muhammet Özoğlu başta olmak üzere diğer görev yapan cami Müezzinleri Muzaffer Yaraş'a, Nevzat Aşkın'a, cami cemaat gönüllüsü Şenol Ergüler'e ve tüm katılımcılara cani yürekten teşekkür ediyorum."dedi