Hacıömerli Camiinde, Cuma Namazından önce ebediyete irtihal etmiş şehitlerimiz ve polis teşkilatı mensupları için okunan Mevlit programına Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Kurum amirleri ve kuruluş, oda başkanları, şehit aileleri, gaziler, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatanaş katılarak mevlit programına yoğun ilgi gösterdiler. Programa gelen vatandaşlara cami girişinde ilçe emniyet mensupları tarafından gülsuyu ve şeker ikramı yapıldı.

Mevlid-i Şerif programı, Cuma Namazından önce Hacı Ömerli Camii müezzin-Kayyımı Yasin Bıckıcı tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı ve Mevlid-i Şerif Salur Mahallesi İmam-Hatibi Hakan Tosun, Hotamış Hakkı Hoca Camii Müezzini M.İkbal Karabüber, Hacı Ömerli Camii İmam-Hatibi Muhammet Özoğlu tarafından okundu ve birbirinden değerli ilahiler seslendirerek, cami cemaatı ile birlikte salavatı şerifler getirildi.

Karapınar İlçe Müftüsü Abdulkadir Demirlenk tarafından, Türk Polis Teşkilatı’nın 173.’ncü Kuruluş Yıldönümü nedeniyle ebediyete irtihal etmiş tüm şehitlerimize, ülkemizin birliği, beraberliği, bölünmez bütünlüğü ve güvenlik güçlerimizin sağlık ve selameti, başarısı üzerine konuşma ve çok güzel, anlam yüklü dualar edilerek cami cematının da katılımıyla eller semaya kaldırılarak dualar edildi.

Mevlid programı ve Cuma Namazı çıkışında ilçe yetkilileri ve vatandaşlar İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Akbaba’ya Türk Polis Teşkilatı’nın 173.’ncü Kuruluş Yıldönümü ve böyle anlamlı bir program düzenlemelerinden dolayı tebrik ettiler.