TOKİ Yavuz Selim Okulunun 3 yıldır düzenli olarak organize ettiği Kızılay Kan bağış kampanyasının okul seçiminde etkili olduğunu Kızılay Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akif Şenyıl tarafından belirtildi.
Kitapların tesliminde, Konya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Servet Altuntaş, Karapınar Belediye Başkanı Mehmet YAKA ve Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdür Sami SAĞDIÇ hazır bulundular.
Okul kütüphanesine teslim edilen kitapların tesliminde bulunan protokol üyelerinden Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Toplumların sosyal, kültürel, ekonomik ve politik yapısını oluşturan özelliklerin eğitim yoluyla kazandırıldığı düşünüldüğünde, nitelikli ve sağlıklı bireylerin yetiştirilmesi için eğitime küçük yaşlarda aile içerisinde başlanılması ve eğitim veren okullarda devam etmesinin önemi kendiliğinden ortaya çıkmaktadır. Çocuğun eğitim konusunda desteklenmesi, çocuğun gelişim düzeyine uygun eğitim yaklaşımları konusunda bilinçlendirilmesi sağlıklı toplum oluşturulmasında eğitim-öğretim son derece önemlidir. Bu bakımdan Türk Kızılay Ankara Şubesi Gençlik Kolları'nın TOKİ Yavuz Selim Okuluna TÜBİTAK destekli Bilim Dergisinden 600 Adet ve 1350 adet hikâye türü kitapları hediye etmesi uygulamasından dolayı Kızılay yetkililerine teşekkür ediyorum."dedi
Kitaplar kolilerden çıkarılırken TOKİ Yavuz Selim Okulu öğrencilerinin gözlerindeki parıltı ile çok mutlu oldukları gözlerden kaçmadı.