Düzenlenen Sertifika Töreni ile Öğrencilere Sertifikaları Teslim edildi. Sertifika Törenine  Karapınar Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ahmet AYDINBELGE, Okul Müdürü  Özgür İLHAN,   THK Şube Başkanı Abdullah SEZER ve Şube Saymanı ÜmmügülsümYAŞA , Öğretmenler, Öğrenciler ve Veliler katıldı.

   THK Karapınar Şube Başkanı Konuyla  ilgili yapmış olduğu açıklamada Şu ifadelere yer verdi;

“ Gerek Şube Başkanlığımızca olsun Gerekse  Karapınar Halk Eğitimi Merkezi  ile İşbirliğinde Açmış olduğumuz kurslarda, Havacılık sevgisini aşılamak, geliştirmek, çocukların gelecekle ilgili seçimlerinde farklı bakış acıları sunmak amaçlanmaktadır. Birebir plan üzerinde çalışılan modellerde el becerisi, pratik zekâ ve sabrın geliştiği, çocukların pes etmemeyi öğrendikleri gözlemlenmektedir.

 Ata Model  Uçak Kursumuzun Usta Öğreticiliği Şube Saymanımız Ümmügülsüm YAŞA  tarafından gerçekleştirilmiştir. Kursu Başarı ile tamamlayan Öğrencilerimiz ; Arda Abbas ŞENCAN, Ahsen Ebrar YEŞİLYURT, Büşra AYDOĞDU, Ecemsu ZENGİN, Emine Reyyan YENTÜRK, Enes KARDAŞ, Esma BOZTAŞ, Fitnat SAK, Halit Batuhan YAZAR, Hanife KARAKAYA, Hayrunnisa  AKYIL, İbrahim Özgür KARADENİZ, İrem KAŞDEMİR, İsmet Baki BARUTÇU, Muhammet Asım SAVUR,  Naim BODUROĞLU, Nesibe Yağmur AKTÜRK,  Samira KÖMÜRCÜ, Şeyda Nur TUTAL, Şuayıp IŞIKLI, Yağmur KORKUTAN, Yılmaz GÜLCÜ  ‘ye Sabırla azimle Kursu Tamamladıkları için teşekkür ederiz.

  Başta Milli Eğitim Müdürü Sami SAĞDIÇ bey’e ,   Karapınar Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ahmet AYDINBELGE’ye, Okul Müdürü  Özgür İLHAN ve Öğretmenlerimize  Şube Başkanlığımız adına   yardım ve desteklerinden dolayı Çok Teşekkür ederiz.” Diyerek sözlerini tamamlayan Abdullah SEZER, diğer okullar tarafında da talep edildiği taktirde model uçak kurslarının düzenleneceğini ifade etti.