Türk Hava Kurumu Karapınar Şube Başkanı Abdullah SEZER  Törenin Ardından Yerel Basın Temsilcilerine yaptığı açıklamada“ Türk Hava Kurumunun 93’üncü Kuruluş yılı sevincimize ortak olduğunuz ve bizimle paylaştığınız için camiamız adına teşekkür ederim”dedi. Türk Hava Kurumu Cumhuriyetin ilk Çeyrek yüzyılında Atatürk’ün Önderliğinde, Sivil Havacılığı Sevdirmek, Geliştirmek amacıyla Kurulan bir Kurumdur. Kamu yararına Çalışan dernekler statüsündedir. Çıktığımız bu zorlu yolculukta maddi manevi desteklerini esirgemeyen THK Sevdalılarına saygı ve minnet duygularımı sunuyorum”.

  Sözlerine Şube Faaliyetleri konusunda kısa bilgiler vererek devam eden SEZER şunları söyledi: Şubemiz bünyesinde okullarda model uçak kursları düzenliyoruz, Çocuklarımızın hem el becerilerini hem de geleceğe yönelik meslek seçimlerinde etkili oluyoruz. Ayrıca THK’nın Eğitim Merkezlerinde Düzenlenen Planör, Yamaç paraşüt, paraşüt, yelken kanat ve model uçak branşlarında ücretsiz olarak düzenlenen kurslara kursiyer başvurularını gerçekleştirdiklerini ve bu kursa katılmaya hak kazanan Öğretmen ve Öğrencilerin Eğitim Merkezlerinde katılmış oldukları, kurs aktiviteleri boyunca, barınma ve eğitim ücreti ödemediklerini, havacılık kurslarındaki branşlara göre eğitim malzemelerinin THK tarafından temin edildiğini ifade eden SEZER Ücretiz Kurslara Katılmak isteyen Herkesi Şube Büromuza bekliyoruz“dedi.  Ayrıca, “Genel Başkanlıktan Genel Müjdeli haberi de paylaşmak isterim  diyerek sözlerine devam eden SEZER, 2020 yılında yapılacak olan Hava Olimpiyatlarına Türkiye’nin Ev Sahipliği yapacağı imzaların atıldığı ve bu olumlu gelişmenin Ülkemiz adına Hayırlı olmasını diliyorum”

 Sözlerimi tamamlamadan, Son olarak Zeytin Dalı operasyonunda Aziz Milletimizin Hudutlarını Korumak için bu çetin Kış günlerinde Canla başla mücadele eden Mehmetçiğimizi Allah Korusun, yardımcıları olsun. Şehitlerimize de Allahtan Rahmet diliyorum.

 Kurumumuza Maddi Manevi Desteklerini esirgemeyen Karapınar Halkımıza Teşekkür Ederim. Diyerek sözlerini tamamladı.