17 Takım’ın katıldığı Türk Eğitim-Sen Karapınar Şubesi Voleybol Turnuvasında 4 grupta yarışıldı. İki takım çeyrek finale çıkmasını bildi. 8 takım turnuvaya devam ederek turnuvada kıyasıya yarıştılar. Üçüncülük için İmam Hatip Lisesi ile Atatürk İ.Ö.Okulu voleybol turnuvasında karşılaşarak seyircilere zevkli bir voleybol karşılaşması izlettiler.
İmam Hatip Lisesi, Atatürk İlköğretim Okulunu 3-2 yenerek İmam Hatip Lisesi üçüncülüğü kazandı.
Hakemliğini Ali Erol, Enver Sağlamer, Yunus Emre Dağ, Alparslan Çıkılı, Abitter Öztürk, Mehmet Togay, İbrahim Önal’ın yaptığı, Birincilik ve İkincilik Voleybol Turnuvası karşılaşması METEM ile Koçaklar AVM arasında geçti. Voleybol karşılaşması gerçekten görülmeye değerdi. Kıyasıya bir mücadelenin ardından METEM karşılaşmayı 3-1 gibi bir skorla kazanarak Voleybol Turnuvasında şampiyonluğunu ilan etti. Birincilik ve ikincilik ve üçüncülük voleybol karşılaşmalarının hemen ardından, Voleybol turnuvasına katkı yapan kişi ve kurumlara ödüllerinin, Sporculara ise Kupa ve Madalyalarının verilmesi için tören yapıldı. Törene; Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, Türk Eğitim- Sen Karapınar Şubesi Başkanı Samet Yorulmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri, Karapınar Belediyespor Başkanı Ahmet Çelebi, Sporcular ve spor’a gönül veren vatandaşlar ile ilçede görev yapan basın mensupları katıldı.
Samet Yorulmaz konuşmasında “ Herhangi bir problem yaşamadan her sene düzenlediğimiz Voleybol Turnuvasını başarı ile tamamlamış bulunuyoruz. Bu salonda maçlarımızın oynanmasını sağlayan ve her türlü desteğini esirgemeyen Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu’na şükranlarımı sunarken, Turnuvaya katılan takımlarımıza, yöneticilerine, sponsorlarına ve oyuncularına, bu Organizasyonda büyük payları olan Öğretmenlerimizden Ali Erol’a, Alpaslan Çıkılı ve Enver Sağlamer, Mehmet Togay’a, maçlarımızın yönetimini sağlayan hakemlerimiz Memiş Deniz, Yunus Emre Dağ, SinanYeşilyurt, Abdulvahap Ekinci, Faik Doğan, Murat Taşkın, Abitter Öztürk, Halil Zorlu, Soner Özdemir,, Muammer Tanrıverdi ve diğer takımlarda hakemlik yapan oyunculara, Salonun görünmez kahramanı Cihanbir Demircioğlu ve Birol Pekince’ye, maçlarımızı izlemeye gelen siz spor severlere, Bu tür organisazyonlarımızda iki yıldır maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Yalçınöz Eczanesi sahibi Mehmet Yalçınöz’e, Yeşilyurt Süper Market Sahibi Mevlüt Yeşilyurt’a, Çıtır Kuruyemiş sahibi Fatih Peker’e ve Nur Kırtasiye sahibi Muhammet İşleyen’e Türk Eğitim-Sen adına teşekkür ediyorum.”dedi
Voleybol turnuvasına maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen ve sponsorluk yapan kurum ve kişilerden Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu’na, Yalçınöz Eczanesi sahibi Mehmet Yalçınöz’e, Yeşilyurt Market sahibi Onur Alp Aykaç’a, Çıtır Kuruyemiş sahibi Fatih Peker’e plaketleri Samet Yorulmaz ve arkadaşları tarafından verildi.
Kayalı İlköğretim Okulu temsilcisi Mahir Öztürk’e  Centinmenlik Ödülü Metin Yapar tarafından verildi.
Yalçınöz Eczanesi ve Yeşilyurt Süper Market katkılarıyla Türk Eğitim-Sen Voleybol Turnuvasında birinci, ikinci ve üçüncülüğü elde eden takımların temsilcilerine ve sporcularına kupaları ve madalyaları Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, Mehmet Yalçınöz, Memiş Deniz tarafından takdim edildi.
Turnuvanın özel ödülü olan Kuzu’yu şampiyon olan METEM takımına Türk Eğitim-Sen’in eski ve efsane temsilcisi Ahmet Kahriman tarafından takdim edildi. Program sona erdi.