Fidan dikim etkinliğine, Karapınar Kaymakamı Mustafa Karaca, Belediye Başkan Vekili Mehmet Koçak, Karapınar Aydoğanlar MYO Müdürü ve Öğretim Üyesi Durmuş Ali Ceylan, Müdür Yrd. Murat Çiftçi, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yurdaer ve mesai arkadaşları, Konya Toprak Su ve Çölleşme İle Mücadele Araştırma İstasyon Müdürü Dr. Durmuş Ali Çarkacı ve personelleri, Kurum amirleri, Kuruluş Başkanları, şehit aileleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Fahri Sağlık ve mahalle muhtarları, Banka Müdürleri, Karapınar Aydoğanlar MYO ve METEM ATL öğretmen Öğrencileri ile vatandaşlar katıldı.

Fidan dikim etkinliğinde konuşan TEMA Vakfı İlçe Gönüllü Sorumlusu Musa Ceyhan şunları söyledi,”^Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için görevlerinin başında şehit düşen tüm güvenlik güçlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Her karış toprağı kanla sulanmış olan ve bizlere atalarımızdan emanet olarak teslim edilen cennet vatanımızı hiçbir gücün bölemeyeceğini ve vatan topraklarımıza sahip çıkacağız. Savaş meydanlarında nice destanlar yazan Türk güvenlik güçlerimiz teröristlere meydanı boş bırakmayacaklarına yürekten inanıyoruz. Cennet vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin bütün mukaddes değerleri uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizin anısını yaşatmak için fidan dikim etkinliğini gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Her diktiğimiz fidanlar şehitlerimizin anısına yaşayacaklardır. Fidan dikimimizde desteklerini esirgemeyen ve fidan dikimine bizzat katılan Kaymakamımıza, Belediye Başkan Vekilimize, Aydoğanlar MYO Müdürümüze, İlçe Emniyet Müdürümüz ve personeline, Konya Toprak Su ve Çölleşme İle Mücadele Araştırma İstasyon Müdürü Dr. Durmuş Ali Çarkacı’ya, Karapınar Çölleşme ve Erozyon Araştırma Merkezi Bölüm Başkanı Ziraat Y.Müh. Necati Şimşekli ve personellerine, şehit ailelerimize, Kurum amirlerimize, kuruluş başkanlarımıza, muhtarlarımıza, banka müdürlerimize, MYO ve METEM Öğretmen ve öğrencilerine, vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.”dedi

Kaymakam Mustafa Karaca, Belediye Başkan Vekili Mehmet Koçak, Aydoğanlar MYO Müdürü Durmuş Ali Ceylan, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yurdaer, Konya Toprak Su ve Çölleşme İle Mücadele Araştırma Ensitüsü Müdürlüğü personelleri, Kurum Amirleri ve Kuruluş Başkanları, şehit aileleri, Banka Müdürleri, Mahalle muhtarları, Öğretmenler, Öğrenciler ve vatandaşlar şehitlerimiz anısına yaklaşık 1500 fidanı toprakla buluşturarak fidanlara can suyu verdiler.