Belediye Başkanı Mehmet Yaka ile birlikte TRT ekibinde görevli Yönetmen Hakan Yazıcı, Görüntü Yönetmeni Sami Saydam, Uygulayıcı yapımcı Cihangir Alak, Prodiksiyon Amiri Tayfun Tayfun Aydın eski kesmez mahallesinde çekim yapılacak alanları gezip gördüler. Kesmez Mahallesi Muhtarı Ünal Türkkol, Bundan önceki muhtar Ahmet Soyluer’de TRT çekim ekibine eşlik ederek yardımcı olacaklarını belirttiler.

Vahyin izinde ilgili çekim yapacak olan Bej Yapım ekibinden Uygulayıcı Yapımcı Cihangir Alak şunları söyledi “ Vahyin İzinde belgesel çekimi yapmak üzere Karapınar’a geldik, Belediye Başkanı Mehmet Yaka ve Kesmez Mahalle Muhtarı Ünal Türkkol ile bundan önceki Muhtar Ahmet Soyluer ve Kesmez Mahallesi sakinleri bizlere gerekli ilgi ve alaka göstermelerinden dolayı öncelikle teşekkür ediyoruz. Çekeceğimiz belgesel 3 ay gibi bir zaman diliminde en az 13 bölümden oluşacak olup, çekimler tamamlanmasından sonra TRT ekranlarından halkımız tarafından izlenecektir. Ayrıca bu belgesel ile Karapınar’ın tanatımına da büyük katkısı olacaktır.”dedi

Eski kesmez mahallesinde Belgesel çekim ekibi Belediye Başkanı Mehmet Yaka ve beraberindeki katılımcılar ile hatıra fonografı çektirdiler.