12.11.2018 Pazartesi günü sabah saatlerinde Trafik Timinden Polis Memurları Tamer HEZER ve Recep ÜNAL tarafından şehir içerisinde cadde ve sokaklara çift sıra park yapan araçların, Toplu ulaşım yapan otobüs duraklarına park eden araçlar, okul önlerine park yapan araçlar ve okul dışı şahıslar ile ilgili denetim ve çalışmalar yaptıkları görüldü. Yapılan denetimlerde ayrıca araç sürücülerinden ehliyet, ruhsat, kemer vs. kontrolleri de yapılarak, trafik kurallarını ihlal eden araç sürücülerine cezai işlem uygulanmaktadır.

İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından, araç sahibi vatandaşların cezai işlemlere maruz kalmamaları için cadde ve sokaklarda çift sıra araçlarını park etmemelerini, otobüs duraklarına ve okul önlerine araçlarını park etmemeleri ve trafik kurallarına uymaları konularında duyarlı davranmaları istenmektedir. Ayrıca okulların çevrelerinde okul dışı şahıslar ve araçlar ile ilgili de çalışmaların ve denetimlerin devam etmekte olduğu belirtildi.

Vatandaşlarımız ise, özellikle okul çevrelerinde, şehir merkezi ve ana cadde güzergahlarında yapılan trafik denetimlerinden memnun olduklarını belirttiler.